Quantcast

Astrologinė prognozė spalio 25 – 31 dienoms

Skorpionams savaitgalį labiausiai rūpės meilė, komfortas, grožis.

AVINAS

Savaitgalį gali pavykti papildyti piniginę arba įsigyti norimą daiktą prieinama kaina. Regis, būsite itin seksualūs ir mintys vis suksis apie erotiką, kūniškus malonumus. Arba galvosite apie kokias nors rekonstrukcijas, apdailą ir tam reikalingus resursus, paskolas. Galite rasti pamestą dokumentą ar pinigus, kurių slėptuvę buvote pamiršę. Kitą savaitę gana vikriai suksitės. Norėsite nuveikti daug darbų, aptarti įvairius reikalus. Palanku aplankyti svarbius asmenis, tartis dėl karjeros perspektyvų, projektų finansavimo ir pan. Kita vertus, nebūsite saugūs nei darbe, nei gatvėje, tad saugokitės traumų, ugnies. Meilės reikaluose nelabai skirsite tikrus dalykus nuo įsivaizduojamų.

JAUTIS

Savaitgalį jums labai reikės mylimo žmogaus artumo, partnerio dėmesio, meilės žodžių. Jeigu to pritrūks, jautriai reaguosite, graušitės dėl kiekvieno šaltesnio žodžio, abejingesnio gesto. Regis, leisite sau paišlaidauti, ypač jei norite padaryti įspūdį priešingai lyčiai. Kita savaitė bus svarbi, jeigu tvarkote palikimo, draudimo reikalus. Gali pasitarnauti atsitiktinai išgirsta informacija. Galbūt atgausite skolą. Seksis meilė. Jeigu leisite įvykiams klostytis natūraliai, tik laimėsite. Periodo pabaigoje galite turėti rūpesčių, susijusių su kelione, egzaminu, svarbaus renginio organizavimu ar pan. Nesinervinkite - jūsų įdirbis, kompetentingumas bus palankiai įvertintas.

DVYNIAI

Savaitgalį jus jaudins grožio, įvaizdžio, sveikatos temos. Jei gydysite, puošite ne save ar šeimos narius, tai galbūt į gydyklą ar kirpyklą vešite savo šunį ar kitą augintinį, pirksite jam maistą, žaislus ir t.t. Gali dominti ir namų apdaila, sporto klubų paslaugos. Kitą savaitę labai aktualus bus meilės arba verslo partnerystės, įsidarbinimo klausimas. Galbūt įsigysite naudingą sąjungininką. Vis dėlto jei eisite į darbo pokalbį, pasijusite atsidūrę konkurentų apsupti. Gali būti, kad susikirsite su verslo ar sekso partneriu. Į periodo pabaigą daugės kalbų apie studijas, keliones, tarptautinius įvykius ir renginius, politiką. Galite pasisemti naudingų žinių per internetą.

VĖŽYS

Savaitgalis turėtų būti smagus, netruks meilės flirtų, komplimentų ir pan. Regis, stengsitės patikti, žavėti, sužibėti scenoje ar sporte. Galbūt vyksite į teatrą, konkursą. Mielai skirsite laiko vaikams, jų lavinimui. Saikingai vaišinkitės, ypač alkoholiu, antraip sekmadienį nekaip jausitės. Nuo pirmadienio neblogų rezultatų ar naujienų galite tikėtis darbe. Galbūt pavyks įsidarbinti, papildomai užsidirbti. Ne pro šalį būtų keisti mitybą į sveikesnę, išsivalyti organizmą, peržiūrėti garderobą ir pagalvoti, kaip jį atnaujinti. Energijos potencialą didins priešingos lyties dėmesys. Galite įgyti atkaklų gerbėją.

LIŪTAS

Šis savaitgalis bus gana šeimyniškas. Šeštadienį maloniausiai jausitės namuose, patiks kurti tai, kas gražu, gardu, jauku. Vis dėlto sunkesnės šeiminės pareigos, senyvų šeimos narių bambėjimas gerokai erzins. Sekmadienį parūps pramogos, meilės pagundos. Kitą savaitę jums turėtų neblogai sektis. Galimi pasiekimai pramogų versle, sporto srityje,tačiau daugiausia džiaugsmo teiks vaikai, mylimas žmogus. Deja, techniniai rūpesčiai, ūkiniai reikalai atims daugiau laiko ir jėgų nei tikėjotės. Gali tekti padirbėti viršvalandžius arba kam nors padėti. Regis, teks ruoštis į komandiruotę.

MERGELĖ

Per šias poilsio dienas toli nuo namų jums nesinorės nuklysti, nebent užsukti pas artimus gimines. Tačau labiau džiaugsitės, jei giminaičiai, draugai ar kaimynai pasisiūlys jums į talką, nes turite daug darbo ūkyje, individualiame versle ar pan. Kitą savaitę noriai užsiimsite kasdieniais reikalais. Galite įsigyti pageidaujamą prekę, užsisakyti techninę ar kitokią paslaugą. Nestokosite ir kūrybinės ugnelės, žavaus paslaptingumo. Lengviau nei paprastai flirtuosite, bendrausite. Malonumo teiks protiniai ir sportiniai žaidimai. Svarbu saugoti sveikatą, reaguoti į pirmus sutrikimų signalus, laiku pasitikrinti.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį daug bendrausite, flirtuosite. Laisvalaikio užsiėmimai turbūt nenuvils. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Vis dėlto svarbu neprarasti savitvardos kontaktuose, nes situacija bus gana nestabili. Saugokite sveikatą. Kitą savaitę galite gerai pasirodyti per pokalbį ar derybas dėl verslo sandorio, darbo, autorinių honorarų. Visgi bus lengva išprovokuoti ginčus, pyktį. Saugokitės buitinių ir kitokių traumų. Savaitei įsibėgėjus vis labiau domins su vaikais, kūryba, sportu, scena susiję užsiėmimai. Galima tikėtis ir romantikos. Tik nelįskite į aferas.

SKORPIONAS

Savaitgalį jums labiausiai rūpės meilė, komfortas, grožis. Tiktų pasitvarkyti buityje, užsiimti namudiniais amatais, apdaila. Jei vyksite apsipirkti, labiau saugokite piniginę ir atidžiau rinkitės prekes, kreipkite dėmesį į kokybę. Kitą savaitę palanku sudaryti komercines, nuomos sutartis, įsigyti materialinių vertybių, pirkti dovanas, tartis dėl kredito. Galima jaudinama pažintis. Jei rūpinatės įvaizdžiu, turbūt įsigysite madingą rūbą ar aksesuarą. Tik nepraraskite saiko, susižavėję tuo, kas žiba. Pagalvokite, ar esate pasirengę naujoms avantiūroms. Laikykitės darbo tvarkos ir eismo taisyklių kelyje.

ŠAULYS

Savaitgalį jus domins slapti meilės nuotykiai, nelegalūs uždarbio būdai ir panašūs dalykai. Šeštadieniui per daug veiklos neprisiplanuokite, nes būsite tingūs, išsiblaškę. Jeigu neatsispirsite norui svaigintis alkoholiu, kvaišalais, padarinius sveikatai pajusite beveik iš karto. Nuo pirmadienio jūsų mintys vis kryps į tai, kas malonu, teikia atgaivą,padeda atsikratyti rutinos. Numatomas dovanų pirkimas ir kiti smagūs pasiruošimai, jei būsite pakviesti į renginį ar pasimatymą. Nederėtų pernelyg lepinti vaikų, tenkinti jų kaprizų. Regis, jus domins nekilnojamojo turto reikalai, žemės ir techniniai darbai. Netikėkite lengvu pasipelnymu. Už viską visada tenka sumokėti.

OŽIARAGIS

Šeštadienį jums patiks bendrauti, flirtuoti, išlaidauti maloniems dalykams. Venkite pernelyg rimtų, slegiančių pokalbių temų ir nesveiko maisto, alkoholio, neaiškių vaistų, antraip pabloginsite savo savijautą. Kitą savaitę pasižymėsite puikia intuicija bei psichologine įžvalga. Jausite, kad kažkas vyksta už jūsų nugaros. Tokia įtampa jus gali provokuoti agresijai, neatsargiems poelgiams. Būkite atlaidesni, ypač artimiesiems, kaimynams. Bet kokiuose reikaluose, derybose galvokite apie abipusių interesų patenkinimą. Jeigu imsite kreditą, įsigilinkite į sąlygas ir kruopščiai suskaičiuokite, ar tai naudinga.

VANDENIS

Savaitgalį nesėdėsite be darbo arba tiesiog neatsikratysite minčių apie profesinius reikalus. Tiesa, jei ketinate dalyvauti konkurse, sakyti viešą kalbą ar pan., tuomet tam ir skirsite visą dėmesį. Ir tik sekmadienį šiek tiek atsipalaiduosite, tam tikslui radę tinkamą bendraminčių kompaniją. Kitą savaitę būsite nusiteikę bendrauti, draugauti. Galbūt užmegsite reikšmingą pažintį. Vis dėlto jau nuo antradienio jums derėtų tausoti save, nesiblaškyti, nes sveikata bus lengvai pažeidžiama. Atsargiai kelyje. Gali strigti kai kurie darbai, reikalai. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu. Gali užplūsti meninis įkvėpimas.

ŽUVYS

Dalį savaitgalio tikriausiai praleisite turiningai, prasmingai, praplėsite savo akiratį ar žinių bagažą, pabendrausite su atvykusiaisiais iš svetur, arba patys kažkur svečiuositės, dalyvausite konferencijoje, paskaitoje, spektaklyje ar kt. Kitą savaitę ir jums, ir tiems, su kuriais bendrausite, nestigs supratingumo, diplomatijos ir noro taikiai derinti interesus. Gali paaiškėti, kad tarp atrodžiusių nepasiekiamais asmenų yra jumis susižavėjusių ar besidominčių. Situacija reikalaus įsipareigojimo, todėl venkite paviršutiniško požiūrio,būkite santūresni. Nors ir norėsis, nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų. Galbūt lankysite ar slaugysite ligonį.


Šiame straipsnyje: astrologijahoroskopaiprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

Daugiau straipsnių