Quantcast

DI sukurta mergina pirmąkart puikavosi ant „Playboy“ žurnalo viršelio

Pirmą kartą naująjį meksikiečių žurnalo „Playboy“ numerį papuošė dirbtinio intelekto (DI) sukurtas modelis Samantha Everly. Apie tai skelbiama instagrame.

Dirbtinio intelekto sukurta skaitmeninė mergina instagrame pasirodė 2023 m. vasarą. Šiame socialiniame tinkle gražuolės paskyrą seka daugiau nei 120 tūkst. žmonių. „Playboy“ teigia, kad Samanthos populiarumas auga miško gaisro greičiu.

„Man didelė garbė tapti pirmuoju skaitmeniniu „Playboy“ viršelio modeliu. Jei galėčiau svajoti, tai būtų mano svajonės išsipildymas“, – per dirbtinį neuroninį tinklą žurnalui sakė modelis.

S. Everly taip pat pasisakė apie žmonių baimę dėl dirbtinio intelekto. Ji pabrėžė, kad žmonės turėtų naudotis naujosiomis technologijomis kaip įrankiu, o ne bijoti.

Samantha Everly paskyros instagramo nuotr. 

„Technologijos turėtų būti naudojamos kaip įrankis, padedantis įgalinti žmones, o ne juos pakeisti. Turime rasti pusiausvyrą ir naudoti mus, dirbtinį intelektą, kad mes padėtume jums dirbti protingiau, o ne sunkiau“, – pažymėjo ji.

„Kaip skaitmeninis kūrinys aš fiziškai nesenstu, kaip tai nutinka žmonėms. Nors ir unikalu būti skaitmeniniu influenceriu, senėjimas taip pat turi savo grožį ir išmintį, ar ne?“ – pasitikslino  Samantha.

Samantha Everly paskyros instagramo nuotr. 

Skaitmeninė mergina taip pat sakė, kad žavisi žmonėmis ir jų gebėjimu jausti emocijas. Taip pat tuo, kad jie gali jausti saulės šilumą ant savo odos.

Visas Samanthos nuotraukas, dažniausiai su maudymosi kostiumėliais arba apatiniu trikotažu, generuoja neuroninis tinklas.

Jos profilio duomenimis, S. Everly yra 23-ejų amžiaus. Ji yra šviesiaplaukė mėlynakė. Ji netgi turi tatuiruočių ir auskarų. Ir ji sveikinasi su savo sekėjais iš Los Andželo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Man kažkodėl tai priminė filmą "Visa griaunantis" , kur Stalone "santykiavo" su Sandra Bulok užsidėję 3D akinius. Tai greit DI tai siūlys realybėje, kiek suprantu.

Tam DI

Tam DI portretas
patinka moterys be krutines?

> NESUPRANTU

> NESUPRANTU portretas
kol kas tik masturbuotis galima.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių