Quantcast

Būna ir taip: advento pamaldos – striptizo klube

  • Teksto dydis:

Vietoj šventųjų paveikslų – geidulingos mergelės ir jokio altoriaus. Neįtikėtina, bet čia vyksta pamaldos. Hamburgo mieste daug kas įmanoma, net kad dangus nusileistų į pragarą, praneša LNK.

Geismo irštva – striptizo baras – laikinai paverstas šventove. Kur paprastai šoka pusnuogės moterys, ganytojas meldžiasi su savo avelėmis, kurios, tikriausiai, ne visos paklydusios.

„Dar negirdėjau nė vieno, kuriam pamaldos nebūtų patikusios. Visi sako, kad atmosfera puiki, atpalaiduojanti, nėra formalumų“, – dėstė pastorius Frankas Hoffmannas.

Pastorius į striptizo barą tikinčiuosius veda ne pirmą kartą. Pirmosios pamaldos čia laikytos dar 2016-aisiais. Po pandeminės pertraukos ir vėl čia skleidžia evangeliją. Ir klubo savininkas turi staigmeną.

„Mergina dar parodys šou. Žinoma, kiek žmogiškiau nei įprastai, bet bažnyčioje to neišvysi“, – intrigavo Christianas Schnelis.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Čia susiduria du pasauliai.

„Be pliuso – nėra minuso, be juodos – nėra baltos, blogiui reikia gėrio ir šis klubas kaip tik toks – čia verda naktinis gyvenimas, aplink sukasi narkotikai ir blogiukai, todėl čia reikia šviesos. Pamaldomis bažnyčioje nepasiektume tiek daug žmonių“, – sakė baro savininkas Ch. Schnelis.

Šios pamaldos – geram tikslui. Organizatoriai renka aukas vaikų hospisui.

„Mums reikia aukų, kad galėtume padėti šeimoms ir galėtume nepagydomai sergančius vaikus išlydėti oriai. Dalį išlaidų dengia draudimas, bet didžiąją – aukos. Tad labai džiaugiamės galėdami priimti šias aukas“, – sakė vaikų hospiso vadovė Christiane Schuddekope.

Bažnyčia eina pas žmones, o ne atvirkščiai.

Žmonės teigiamai vertina tokį pastoriaus sprendimą: „Jėzus juk irgi bendravo su nusidėjėliais, todėl idėja puiki“, „turime nešti šviesą ten, kur tamsu, kad šviesa įsižiebtų“.

Arba įsižiebtų daugybė šviesų, mat šįkart surinkta per 1 700 eurų. Pastorius žada, kad tokių pamaldų dar bus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

iskrypeliu satanistu pastorius

iskrypeliu satanistu   pastorius  portretas
svencia Setono issikto gejo gimima...

newmore

newmore portretas
Ar į pamaldas įleidžiama ir trčiosios lytie atstovų (atstovių?)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių