Quantcast

SEL pranešė apie du koncertus: Klaipėdos ir Kauno šou gerokai skirsis

Šiais metais gerbėjai kviečiami į dar du didžiulius koncertus – liepos 13 dieną Klaipėdos vasaros estradoje ir gruodžio 14-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje. Tiesa, šie pasirodymai, pasak Egidijaus Dragūno, gerokai skirsis vienas nuo kito.

„Abu šou bus kitokie – vasaros šou pajūryje bus kaip didžiulis vakarėlis po atviru dangumi. Koncertas Kaune bus skirtas naujojo albumo, kurį šiuo metu įrašinėjame, pristatymui. Šou vyks 360 laipsnių principu – suprojektuota netradicinė scena bus sumontuota salės viduryje, čia įvyks tai, ko publika jau seniai laukia“, – intrigavo Selas.

Jo teigimu, pasirodymas „Žalgirio“ arenoje bus lyg finalinis šių metų akordas, užbaigsiantis šiuos metus, bet ir pažymėsiantis didžiulį įvykį grupės istorijoje – naują albumą.

„2024-ieji SEL grupei bus įsimintini, pasistengsime, kad jie tokie būtų ir gerbėjams“, – sakė E. Dragūnas.

Žadama, kad abu pasirodymai bus įspūdingi – pilni naujų moderniausių sprendimų.

„Koncertai skirsis ne tik scenų dydžiu, bet ir koncepcija. Klaipėdos estradoje visai kitoks pojūtis, juk šou vyksta vasarą, dauguma atostogauja, galima atsipalaiduoti ir „pasileisti plaukus“. Kaune, šou arenoje, bus ne šiaip koncertas, bet ir naujo albumo pristatymas“, – šypsojosi E. Dragūnas.


Šiame straipsnyje: SelkoncertaskaunasKlaipėdašou

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pafo

Pafo  portretas
Nu bent šitas šūdus ir vėmalus bent išvalo po koncseto

Diktatūra klesti

Diktatūra klesti portretas
O žinojote, kad Lietuvoje yra muzikinė diktatūra, ir nevisus atlikėjus išgirsime per Radiją. Kas tie teisėjai?

:)

:)  portretas
Gali važiuoti į Vilnių :) ___Anot Vilniaus miesto psichikos sveikatos centro direktoriaus Martyno Marcinkevičiaus, dalykai, šiuo metu labiausiai žalojantys lietuvių psichiką – geopolitika, kalbos apie karą ir kvaišalai. Vilniaus miesto psichikos sveikatos centre veikia ir įprastas stacionaras, ir dienos stacionaras, o pastarųjų paslaugų Lietuvoje tik daugės ir planai ambicingi, praneša LNK.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių