Quantcast

B. Burgis traukiasi iš KTU gimnazijos direktoriaus pareigų

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą KTU gimnaziją baigę mokiniai sužinojo, kad gimnazijos direktorius Bronislovas Burgis traukiasi iš pareigų, rašo portalas delfi.lt.

Šią žinią iš mokyklos direktoriaus socialiniame tinkle „Facebook“ gavo buvę KTU gimnazijos mokiniai.  B. Burgis kreipiasi į visus „kadenciją baigusius gimnazistus“ ir praneša, kad baigia savo kadenciją.

Direktorius dėkoja likimui, jog teko dirbti gimnazijoje su, kaip pats sako, tobulais mokiniais ir dėl to dabar yra labai sunku išeiti.

Atsisveikindamas jis padėkojo visiems absolventams, „savo gyvenimo palydovams“.


 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ką portretas
siunti kitiems, nuo to pats anksčiau ar vėliau džiaugsies arba nukentėsi lygiai taip pat.Taip ir šiuo atveju atsitiko, išimčių nebūna niekam, netgi tiems, kurie įsivaizduoja žiną visus atsakymus į visus gyvenimiškus klausimus. Tik neaišku, kas dabar bus su ten likusiu tuo puikiu jaunimu, kuris taip tuo kapitonu tikėjo ir pasitikėjo, o tik paaiškėjo, kad laivas skęsta ir pirmas iš to laivo bėga kapitonas, nors turėtų tikras kapitonas palikti jį paskutinis.Šiaip skęstantį laivą pirmiausia palieka visada žiurkės, jos geriausiai viską nujaučia, kai kiti dar nieko tokio blogo visai ir nejaučia.

Su pagarba

Su pagarba portretas
Tai visada ,kaip jau ir ne pirmas kartas,Lietuvoje atsiranda žmonių,kurie kaip visada pavydi ,jeigu žmogus gabus,turi savo nuomonę ir gal kitokią,bet protingą,turi taip netikėtai pasišalinti-kažkaip skelbiant per ,,Facebbok,,.Na,o kur iškilmingai papuošta salė,aplodismentai,padėkos,gėlių puokštės?Nors dabar ,,madingos,, kadencijos įvairių specialybių vadovams,bet manau ne tokiems.Kas paskaičiavo kiek per 25m. paruošta giliai ir logiškai mąstančių jaunuolių,kurie garsina šią gimnaziją,tik gaila ,kad dauguma taip ir palieka Lietuvą.Lietuvoje protų nereikia-gariausia kai seime sėdi nusipirkę aukštojo mokslo diplomus ir nieko negalvoja. Juk tiesa,kad labai protingi ar linkę į meną žmonės turi savo nuomonę. Tik tada diskutuojant galima kažką pakeisti.Skirtingų nuomonių susikirtime,diskusijose -gimsta tiesa ir talentai.Tai kodėl visada, klausant Gerb.Direktoriaus, būdavo pilnos salės klausytojų,nes be mokslo žinių netrūkdavo ir jumoro,geros nuotaikos.Užvėrus šias duris-linkiu Žmog.laimės!

h

h portretas
o gal dabar eis i seima?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių