Quantcast

Į Kauną atkeliavo ženklas, primenantis apie artėjančius rinkimus

  • Teksto dydis:

Kauno viešojoje erdvėje atsirado didelis grotažyme pažymėtas ženklas „Aš Balsuosiu“. Šis akcentas skirtas ne tik priminti, kad šiemet gyventojai turės dalyvauti net trejuose rinkimuose, bet taip pat juose ir atlikti pilietinę pareigą – balsuoti.

„Pilietinės akcijos #AšBalsuosiu ženklas atkeliavo į Kauną!“ – nurodė miesto savivaldybės atstovai.

Steigiamojo Seimo aikštėje (Šv. Gertrūdos g. 19) ženklas stovės iki balandžio 22 dienos. Lietuvos Respublikos vyriausioji rinkimų komisija kviečia kauniečius atvykti ir įsiamžinti prie ženklo, dalytis nuotraukomis socialiniuose tinkluose su grotažyme #ašbalsuosiu ir laimėti prizus.

Šis akcentas – geras priminimas, kad kiekvienas turime atlikti pilietinę pareigą ir atsakingai išsirinkti tuos, kurie atstovaus mūsų šalį. O šiais metais kaip niekad prie balsadėžių teks eiti daug kartų.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Pagrindiniai rinkimai vyks pavasario, vasaros ir rudens mėnesiais. Primename, kad gegužės 12 d. vyks Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimai. Drauge ir privalomasis referendumas dėl Lietuvos Respublikos Konstitucijos 12 straipsnio, reglamentuojančio pilietybę, pakeitimo. Birželio 9 d. vyks rinkimai į Europos Parlamentą, o spalio 13 d. – rinkimai į Seimą.

Be pagrindinių rinkimų datų prie balsadėžių gali tekti eiti pakartotinai, jei per pirmąjį turą nepavyks užtikrinta dauguma išrinkti tų, kurie geriausiai atspindi gyventojų interesus. Tad ženklas „Aš Balsuosiu“ – tik vienas priminimų, kad šiais metais kiekvienas turės nepavargti ir ne kartą eiti balsuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

....../

....../ portretas
Landsbergio teroristinė bendruomene, nepamirškit ,kad merų rinkimai senai baigėsi... Dabar prasideda prezidentų rinkimai.... .

....../

....../ portretas
Lansbergio teroristine bendruomene , baikit žmones- savo tautą - terorizuoti ir krauti anketas... ''NEKRISKIT IKI ŠIUKŠLIŲ ĮVAIZDŽIO" .... apsaugokit savo tikrą vertę

pravdai

pravdai portretas
Jau seniai ligonis?
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių