Quantcast

Ir kauniečių namuose pradės šilti radiatoriai

  • Teksto dydis:

Kaunas šildymą pradeda paskutinis iš didžiųjų Lietuvos miestų. Radiatoriai laikinojoje sostinėje pradės šilti nuo šiandien. 

Šiemet Kaunas šildymą pradeda paskutinis iš didžiųjų Lietuvos miestų. Radiatoriai laikinojoje sostinėje pradės šilti nuo šiandien. Šildymas visame mieste turėtų būti įjungtas per penkias dienas.

Daugiabučių namų ir butų savininkai gali balsų dauguma nuspręsti paankstinti arba pavėlinti šildymo pradžią. Oficiali šildymo sezono pradžia paprastai skelbiama, kai vidutinė trijų parų oro temperatūra mažesnė nei 10 laipsnių šilumos.

„Šiemet pastatų savininkai drausmingiau ir geriau pasirengė šildymo sezonui, laiku pateikdami šilumos tiekėjams reikiamus dokumentus, įrodančius, jog pastatas parengtas šildymo sezonui“, – sakė Kauno miesto savivaldybės Energetikos skyriaus vedėjo pavaduotojas Saulius Meškauskas.

Pernai oficialus šildymo sezonas Kauno mieste startavo beveik savaite anksčiau – spalio 17 d.

Šiais metais į kauniečių namus šiluma plūstels vėliau nei kituose šalies didmiesčiuose. Vilniuje ir Klaipėdoje šildymas įjungtas trečiadienį, Panevėžyje ir Alytuje – pirmadienį, Šiauliuose – praėjusią savaitę.


Šiame straipsnyje: kaunasšildymasdaugiabučiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

baikit su tom nesąmonėm balsuoti

baikit su tom nesąmonėm balsuoti portretas
yra higienos normos ir jų nesilaikyti šaldant žmones nevalia.

l.a.

l.a. portretas
šildo jau... deja. kaip matau susipriešinę visi.Ir ne Ratkelis kaltas-jis šaunuolis, ne vien apie turtingus galvoja, ir baigia šildymą čiut ankščiau ir pradeda vėliau. Vis tik dauguma žmonių pareina tik permeigoti-o dabar dar nešalta. taip ligonines reikėjo anksčiau pradėti. Neneginčijamas faktas-reikalinga šildymo autonomija, kad kiekvienas šildytumės pagal poreikius . Kad "šąlantys" gyventų šiltai, o man nereikėtų dabar štai pinigų per langą leisti(geriau į kiną nueičiau)

Ratkeliui

Ratkeliui portretas
Ratkeliui turint tiek riebaliukų ir prie -30 manau nešalta, todėl ir kenčiame , teks keisti administratorių į kūdesnį.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių