Quantcast

Ieškomas kėdainietis, namuose įsirengęs „naminukės“ fabriką

  • Teksto dydis:

Kėdainiuose ketvirtadienį aptikta naminės degtinės ir jos gaminimo įranga.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 10.50 val. Kėdainiuose, M. Daukšos gatvėje, 41-erių vyro namuose, rastas ir paimtas aparatas naminei degtinei gaminti, apie 5 litrai skaidraus skysčio, turinčio specifinį naminės degtinės kvapą ir apie 600 litrų raugo.

Įtariamasis ieškomas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Apie Vokietiją

Apie Vokietiją portretas
Buvau pas žmogų ,kuris man aprodė savo,,gamyklą''.Aš jam ėmiau pasakoti apie Prancūzijos Kalvadoso departamento degtindarius.,bet jis ir pats tatai žinojo perimdamas prancūziškos obuolių degtinės gamybos praktiką.Gamina jis 43 laipsnių kalvadosą nesukdamas galvos apie jo brandinimą ąžuolo statinėse.Du varymai prižiūrint ,,galvos ir uodegos''atskirimą.T.y.,pirmus velnio lašus ir paskutinius (iki40 laipsnių)atskiriant nuo bendro kiekio,kurio stiprumas vėliau išsilygina iki 45 laipsnių.Kontrolė ten yra gerai išvystyta ir be to žmonių mentalitetas skiriasi nuo mūsų.Spaustuvėje atsispaudžia menininko sukurtas etiketes ir jas suklijavę,kolonėlėse bei parduotuvėse savo gaminius parduoda.Jo bonkos 0,5 ltr su gražia virvute pririšta knygele apie kalvadoso gamybos istoriją.Dabar seimas ir mūsų ūkininkams jau leido gamint iki 1000ltr šnapso,bet čia matyt tik ruginė samanė plis.

Zoro

Zoro portretas
Visiška lempa nekaltas žmogus.

Cha

Cha portretas
Kai samanės pasigamina žmogus, jį greitai suranda policija ir baudžia. Kai cisternom veža, niekas net negaudo. Gal galimai atitenka dalis pelno viršūnėje sėdintiems?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių