Quantcast

Kauno centre siautėjo užsienietis: po išsiblaivymo areštinėje laukia pažintis su Lietuvos įstatymais

  • Teksto dydis:

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti, kuo baigėsi šiandien paryčiais mūsų skaitytojo užfiksuotas pačiame Kauno centre motociklus ir vazonus varčiusio asmens sulaikymas. Paaiškėjo, kad jis – užsienietis.

Kaip jau pranešta, Bendrasis pagalbos centras sulaukė ne vieno šio asmens siautėjimo ties Laisvės alėjos ir A. Mickevičiaus gatvės sankirta liudytojo skambučio. Jie prasidėjo 5.26 val.

Į įvykio vietą nuskubėjo net trys policijos ekipažai.

Kol buvo sulaikytas pareigūnų, neadekvačiai, anot liudytojų, elgęsis išsišokėlis spėjo nuversti mažiausiai du motociklus. O, kiek vazonų, – dar tikslinama.

Nors sulaikant chuliganą, anot policijos atstovės, apsieita be incidentų, vėliau jis vėl pradėjo išsidirbinėti. Pavyzdžiui, atsisakė tikrintis blaivumą, nors akivaizdžiai buvo nuo kažko apsvaigęs.

Neatmetama, kad šio asmens, kuris, kaip paaiškėjo, yra užsienietis, neadekvatų elgesį galėjo lemti ir alkoholio bei kokių nors kvaišalų kokteilis.

Skaitytojo nuotr.

Sulaikytasis uždarytas į Kauno policijos areštinę. O, belaukiant, kol jis išsiblaivys, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo, už ką Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas numato viešuosius darbus arba baudą, arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų.

Ką šis 42-ejų metų užsienietis, portalo kauno.diena.lt duomenimis, turintis vienos Europos Sąjungos valstybės pilietybę, veikia Lietuvoje be jos policijos budrumo tikrinimo, kol kas neaišku. Tačiau, sprendžiant pagal išsišokėlio amžių, panašu, kad jis nėra kurios nors Kauno aukštosios mokyklos studentas.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Realistas

Realistas portretas
O užsienietis, tai pilietybė. Ką šudrašeivos kinkos dreba įvardyti?

Expert

Expert portretas
Danas verslininkas atvyko investuoti į Lietuvą,tačiau sužinojęs atkatų dydį ir grobuonišką mokesčių sistemą,išliejo įtūžį ant Lietuvos.

taigi

taigi portretas
svente den pobedy
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių