Quantcast

Šeimos tragedija Vilijampolėje: įtariamasis žmonos nužudymu pats pranešė apie tai policijai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kaune užregistruotas pirmasis šiais metais nužudymas. Tai įvyko viename Sąjungos aikštės, esančios Vilijampolėje, daugiabutyje.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, Bendrajam pagalbos centrui apie 12.30 val. paskambino pats įtariamasis ir pranešė, kad nužudė sutuoktinę.

Atskubėjus į minėtą Sąjungos aikštės triaukštį, pažymėtą 13-uoju numeriu, informacija pasitvirtino. Viename jo pirmojo aukšto butų aptiktas pasmaugtos, pirminiais duomenimis, 36-erių metų moters kūnas.

Sulaikytas šiuo nusikaltimu įtariamas jos 39-erių metų sutuoktinis buvo blaivus.

Ar ši šeima, ar bent vienas iš sutuoktinių iki šios tragedijos buvo žinomi policijai, jos atstovė kol kas patikslinti negalėjo.

Pernai pirmoji žmogžudystė Kaune buvo užregistruota jau antrąją 2023-iųjų savaitę. Ir ją įvykdę du dar 30-ies neturintys, tačiau jau iki jos po kelis kartus teisti asmenys ne per seniausiai Kauno apygardos teismo pripažinti pavojingais recidyvistais bei izoliuoti nuo visuomenės keturiolikai su puse metų. Tačiau šis nuosprendis dar neįsiteisėjo, nes dar nesibaigė jo apskundimo laikas.

Kaip jau rašyta, minėti pavojingais recidyvistais pripažinti asmenys taip pat pasmaugė jiems į tėvus tikusį 54-erių metų verslininką, su kuriuo susipažino internete, atsivilioję jį apgaule į vieno jau kelis mėnesius negyvenamo Liškiavos gatvės, esančios Žaliakalnyje, kiemą. Verslininkas tapo jų auka, manant, kad jis turi daug pinigų. Tačiau po nužudymo aukos kišenėse buvo rasti tik keli šimtai eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S

S portretas
Jis psichinis ligonis

?

? portretas
Koks debilas ar debilė rašo Kauno dienoje tekstus?

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Ne tik alaus gėrimas, bet ir nikotinas temdo sąmonę taip, kad vyras pasmaugia žmoną.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių