Quantcast

Užsieniečiai Kaune įsuko prostitucijos verslą: pardavinėjo Kolumbijos ir Venesuelos pilietes

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė prostitucijos verslo organizavimu įtariamus Kolumbijos ir Venesuelos piliečius.

Sulaikytieji į policijos pareigūnų akiratį anksčiau nebuvo patekę, jiems dėl prekybos žmonėmis pareikšti įtarimai, teismas leido juo suimti trims mėnesiams, penktadienį pranešė Kauno apskrities policija.

Kauno policijos pareigūnai spalio 25 dieną sulaikė Kolumbijos pilietį, gimusį 1984 metais, bei Venesuelos pilietę, gimusią 1986 metais.

Kiek anksčiau buvo sulaikytos dar dvi Venesuelos pilietės, gimusios 2000-siais ir 1993 metais, jos ir buvo įtrauktos į šį nelegalų verslą. Iš moterų buvo atimti asmens tapatybės dokumentai, asmeniniai daiktai, jos buvo laikomos Kaune, Savanorių prospekte esančiame bute ir verstos už pinigus lytiškai santykiauti.

Atliekant ikiteisminį tyrimą buvo gauta papildomų duomenų. Per kratą Kaune rastos dar dvi seksualinio pobūdžio paslaugas teikiančios Kolumbijos pilietės, gimusios 1998 ir 1997 metais.

Šios moterys į Lietuvą atvyko galimai talkinant sulaikytai porai.

Kratos atliktos ne tik Kaune, bet ir Kėdainiuose.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl prekybos žmonėmis, už tai gresia laisvės atėmimas nuo ketverių iki dvylikos metų.

Tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įvykių stebėtoja

Įvykių  stebėtoja portretas
Natūralus įdarbinimas .Trūksta įvairių profesijų-----vairuotojų, mūrininkų, siuvėjų, IT žinovų. O globalizacija leidžia darbdaviams pritraukti darbo jėgą iš visur. Tarkim, Visagine siuva siuvėjos iš Ceilono . Statybose vergauja rusakalbiai.

>Dinas

>Dinas portretas
Pritariu. Legalizavus prostitucija ir ja apmokestinus pinigu butu surinkta kelis kartus daugiau negu is NT mokescio, bet seimo lezbietems ir narkomanems to nesuprasti.

che che

che che portretas
Ukrainietiska Kauno diena mato tik kolumbietes, bet nemato ukrainieciu. Kaune darbuojasi kelios desimtys Ukrainos prostituciu, bet to skelbti negalima. Negalima ir suimti, nes kaip tada atrodysime pries pasauli? Ukrainietes taigi aukos, joms galima prisidurti prie pasalpu.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių