Quantcast

Tatuiruočių meistras nusiraminimo ieškojo pas Pietų Amerikos šamanus: galvojau, kad ten mirsiu

Tatuiruočių meistras ir trijų vaikų tėtis Danielius Djačkovas kadaise turėjo prarasti didžiausią savo gyvenimo turtą – šeimą – tam, jog kardinaliai pasikeistų ir dabar džiaugtųsi gyvenimo pilnatve. Kaip kadaise malonumų besivaikiusiam vyrui pavyko išsikapstyti iš emocinės duobės, pažaboti itin didelį savo ego ir tapti dvasingesniu žmogumi? Ką tatuiruotės turi bendra su šamanų ritualais ir ar iš tiesų ant kūno ištatuiruotas menas gali daryti įtaką mūsų gyvenimui?

Dvidešimt šešerius metus žmonių kūnus išskirtinėmis tatuiruotėmis puošiantis klaipėdietis D. Djačkovas įprastus klientų apsilankymus kabinete pamažu keičia į savitus dvasinius patyrimus. Unikali idėja fizinio kūno puošybą sujungti su šamaniškais ritualais yra ilgų Danieliaus savęs paieškų rezultatas. Pasak vyro, tas paieškas kadaise paskatino itin skaudus gyvenimo smūgis – subyrėjusi pirmoji santuoka. Ir nors Danielius šiandien spindi pozityvumu ir itin daug dėmesio skiria dvasingumui, jis prisipažįsta, jog taip buvo ne visada. Būtent tada, kai pirmoji žmona ėmė kalbėti apie judviejų santykius ištikusią krizę, vyras gyveno nerūpestingą ir malonumų kupiną gyvenimą.

Tikėdamasis atrasti daugiau vidinės stiprybės, Danielius išsiruošė į kitą dvasinio augimo kelionę. Tąkart jis kartu su mama išvyko pas Pietų Amerikos šamanus, kur mistinių ritualų metu patyrė tokias fizines bei psichologines kančias, kurių nelinkėtų net priešui.

LNK nuotr. 

„Man taip sunku buvo, galvojau, kad ten mirsiu. Tu nevaldai savo kūno, tave pykina, prarandi laiko ir realybės nuovoką. Tau atrodo, kad tavo gyvenimas jau yra iliuzija. Ašaros bėga, sunku kvėpuoti, negali net rankų neina pakelti“, – apie išgyvenimus per šamanų ritualus  pasakojo Danielius.

Po šių patirčių Danieliui pavyko nuryti kartėlį dėl iširusios santuokos ir pirmą kartą nuoširdžiai atsiprašyti buvusios žmonos už padarytas skriaudas. Karo kirvis tąkart buvo užkastas visiems laikams, tačiau kelerius metus po skyrybų vyras jautėsi itin blogai, izoliavo save nuo aplinkinių. Vis tik jis nesėdėjo sudėjęs rankų ir visą tą laiką skyrė saviugdai. Todėl išbuvęs savo skausme, galiausiai jis paleido praeities šešėlius ir pasiryžo versti naują gyvenimo lapą. Būtent tada į jo kasdienybę pasibeldė nauja meilė – dabartinė žmona Gintarė. Tiesa, mylimąją Danielius buvo matęs anksčiau, tačiau artimesnė jų pažintis užsimezgė internete. Netrukus Danielius Gintarei pasipiršo ir jie sukūrė šeimą.

Ne vienerius metus trukusios savęs paieškos, išbandyti ritualai ir taikytos saviugdos praktikos paskatino vyrą dar giliau pažvelgti į savo profesiją. Danielius įsitikino, jog turi Dievo dovaną savo kuriamose tatuiruotėse užkoduoti galingą energiją, todėl jis niekada nesiima tamsių, blogį reprezentuojančių piešinių. Pasak vyro, kūnuose ištatuiruotos istorijos neretai gali virsti prakeiksmu realybėje.

LNK nuotr. 

„Turiu draugą, jis jaunystėje pasidarė giltinės tatuiruotę per visą nugarą. Po kurio laiko atsitiko didelė nelaimė jo šeimoj. Mirė artimas žmogus ir jis atbėgo visas susijaudinęs, sako, aš nežinau, ką daryti, mane ta giltinė persekioja, daryk ką nors. Turėjom uždengti tą giltinę ir padarėme ant jos mandalą, saulę, po to momento jo gyvenimas susitvarkė. Atėjo naujos gyvybės ir viskas susibalansavo“, – kalbėjo Danielius.

Būtent tokios sveiku protu sunkiai paaiškinamos istorijos įkvėpė Danielių dar labiau patikėti savo talentu ir inicijuoti pokyčius darbe. Šiuo metu savo darbus jis derina su išskirtinės erdvės ir paslaugų, kurias netrukus pristatys tatuiruočių gerbėjams, kūrimu.

Visa Danieliaus istorija –  antradienį, 20 val., LNK laidoje „Bus visko“

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

To ji

To ji portretas
Vibratorius vienu zodziu.

D.

D. portretas
Gal ir "nusiramino"... Tik "dvasingumu" tikrai net nedvelkia...

Ji

Ji portretas
Tai zmogus aukstesniu viibraciju nevisiem tai suprast jaunom.sielomb tai nesiprast
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių