Quantcast

Klemiškės autobusų stotelėje – išdaužtas stiklas: dar vienas paauglių vandalizmo atvejis?

Kažkas išdaužė Klemiškės autobusų stotelės paviljono stiklą. Manoma, kad tai – dar vienas paauglių vandalizmo atvejis. Kol kas bendruomenės nariai niekur dėl to nesikreipė, tačiau jaučiasi nesaugūs, kadangi panašūs įvykiai pasikartoja vis dažniau.

Paupių bendruomenės vadovė Regina Baguckienė teigė apie nelaimę sužinojusi balandžio 11-ąją. Manoma, kad būtent tą dieną ir įvyko šis incidentas.

„Kai sužinojau, deja, negalėjau tos vietos apžiūrėti pati, tik tiek, kiek mačiau iš nuotraukos. Ir kol kas niekur nesikreipėme. Reikia susidėlioti mintis ir pasitarti, ką toliau daryti. Matyt, tikrai yra kažkokia paauglių grupė pas mus, nors neteko nieko įtartino pastebėti ar pamatyti, kad kažkas rinktųsi ar būriais vaikščiotų“, – teigė R. Baguckienė.

Dėl šio incidento ketinama kreiptis į Klaipėdos savivaldybę. Tačiau kokių veiksmų imtis, kad kvartale gyventojai jaustųsi saugiau, kol kas nežinia.

Regina Baguckienė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Palikus išdaužtą stiklą, gali ir kitą išdaužti. Labai neramu – tokie besikartojantys įvykiai nesuteikia saugumo nei gyventojams, nei bendruomenei. Nėra aišku, kaip mums elgtis, nes negalime pastatyti vaizdo kameros prie kiekvieno suoliuko“, – sakė Paupių bendruomenės vadovė.

Suaugusieji to nedarytų.

Buvo manoma, kad praėjusių metų gruodį įvykęs incidentas, kai pačių gyventojų rankomis įrengtas medinis takas ir aikštelė prie Dangės patyrė vandalų ataką, buvo vienkartinis atvejis. Tąkart buvo išvartyti ir sulaužyti vazonai su pasodintomis eglutėmis, o vienas jų – nuridentas į upės meldus, taip pat nuversta skelbimų lenta, išlaužyta aikštelės danga.

Tačiau išpuoliai nesiliovė. Šių metų kovo pabaigoje buvo nuverstas suoliukas ir betoninė šiukšliadėžė netoli dviračių tako Liepų gatvės link.

„Matyt, tai yra išdaiga, veikiausiai paauglių, nes suaugusieji to nedarytų. Tuo labiau kad ta vieta yra matoma visiems. Tad čia veikiausiai paauglių, besielgiančių negerai, pasikartojantis darbas“, – tikino R. Baguckienė.

Autobusų stotelių paviljonais besirūpinančios bendrovės „JCDecaux Lietuva“ komunikacijos vadovė Karolina Tomkevičiūtė teigė, kad išdaužtas autobusų stotelės stiklas buvo pakeistas jau balandžio 12-osios rytą.

„Miesto savivaldybei tai nieko nekainuos“, – informavo K. Tomkevičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KAZYS

KAZYS portretas
Danute, o dabar LIETUVIŠKAI.

:):):)

:):):) portretas
Nerašinėkite nieko apie popierinių kiaušinių mikrorajoną, patys daužo, patys rėkauja. Niekam jūs neįdomūs.

Dante

Dante portretas
Hello, I know you’re very busy, but browsing your website I've got a vision how I could bring you more clients from the internet because this is something I already did before for a company like yours. If 15 minutes of your time isn’t too much to ask, then maybe we could jump on a quick Skype chat to discuss this? Thanks for consideration, Dante email: DanteHighRevenue@proton.me company: High Revenue
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių