Quantcast

Neblaivaus vyro sukeltoje avarijoje nukentėjo mažamečiai

Bandymas pavėžėti šeimyną žemei dirbti skirtu savaeigiu motobloku su savadarbe priekaba Kretingos rajone, Nausodžio kaime, šeimai baigėsi skaudžia nelaime.

Pirmadienį vakare šioje vietovėje įvyko iki šiol Kretingos rajone negirdėtas eismo įvykis – neblaivus vyras įsisodino į mažo galingumo variklį turinčio motobloko priekabą ir nusprendė juos pavėžėti nuo kalno.

Kol kas pareigūnams nepavyko išsiaiškinti, kaip tiksliai įvyko nelaimė. Žinoma tik tiek, kad leisdamasis nuo kalno vyras nesuvaldė savaeigio motobloko, jis vertėsi, o drauge ir priekaboje važiavusi moteris bei du jos mažyliai.

Panašu, kad 37-rių vyras nenukentėjo, užtat jo 40-metė sugyventinė labai stipriai susitrenkė veidą. Moteris į ligoninę pateko be sąmonės, medikai diagnozavo veido kaulų lūžius. Antradienį iš ryti ji dar nebuvo atgavusi sąmonės.

Ketverių metų poros dukra ir metukų sūnus patyrė politraumą.

Vyras į alkoholio matuoklį įpūtė 0,84 promilės alkoholio garų, jam buvo leista lydėti mažylius į ligoninę. Vyras juos slaugo ir antradienį. Neoficialiais duomenimis vaikų būklė yra stabili.

Policininkai neskuba apklausti motobloką vairavusio vyro, jam leidžiama slaugyti savo vaikus.

Nelaimės aplinkybės bus aiškinamos, kai kaltininkas galės atvykti į policiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių