Quantcast

E. Ostapenka patyrė neįtikėtiną užpuolimą

Klaipėdietis dainų atlikėjas Eugenijus Ostapenka vėl nukentėjo nuo mažai pažįstamų asmenų. Dėl 39 metų vyro apiplėšimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Klaipėdietis dainų atlikėjas Eugenijus Ostapenka vėl nukentėjo nuo mažai pažįstamų asmenų. Dėl 39 metų vyro apiplėšimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nežino, kur buvo kankinamas

Šeštadienio rytą į 1-ąjį policijos komisariatą policininkai atvežė sutrikusį, sumuštą ir išsekusį atlikėją. Jis paminėjo nukentėjęs nuo trijų vyrų: Mindaugo, Justo ir Vytauto ir pranešė praradęs naujus 120 eurų kainavusius batus, odinį diržą, sidabrinį kryželį bei buto raktus.

Nukentėjusysis pranešė, kad jam padaryta 174 eurų žala.

Šeštadienio rytą komisariate dirbę pareigūnai bandė iškamantinėti, kur viskas atsitiko.

E.Ostapenka aiškino visą naktį ėjęs, kol pasiekė miestą, tačiau tikslios nusikaltimo vietos apibūdinti nesugebėjo.

Tikėtasi, kad pirmadienį su pareiškėju bus lengviau susikalbėti, tačiau vakar telefonu bendraudamas su pareigūnais jis aiškino negalintis atvažiuoti į komisariatą ir primygtinai kvietė policininkus atvykti pas jį į namus.

Pareigūnai suprato, kad vyras norėjo parodyti jiems patirtų sužalojimų pėdsakus ant savo kūno. Tačiau tokią apžiūrą turėtų atlikti teismo medicinos ekspertai. Antradienį nukentėjusysis ketino pasirodyti ekspertams.

Rankas surišo batraiščiais

"Man visiškai suprantama, kad tie žmonės norėjo apvogti mano namus, jie tyčia išviliojo mane iš namų, kankindami atėmė buto raktus ir bandė išvilioti tėvus, – įsitikinęs E.Ostapenka. – Penktadienį vienas iš kelių tūkstančių mano feisbuko draugų Mindaugas pradėjo kviesti mane susitikti. Norėjo apie kažką pakalbėti. Jis ilgokai rašė man žinutes. Maniau, kad pokalbis bus trumpas, todėl įsėdau į automobilį, bet jis pasinaudojo mano pasitikėjimu ir nuvežė į mišką."

E.Ostapenka teigė, kad trys vyrai jam nieko neaiškino ir nereikalavo, esą paguldė ant žemės, surakino rankas už nugaros. Pasak jo, mušė stambaus sudėjimo Justas.

Paskui vyrai jį pakėlė, batų raišteliais surišo rankas, kuriomis jis buvo priverstas apkabinti medį, o surištomis kojinėmis smaugė.

"Jie peiliu supjaustė mano brangius marškinius, kuriuos buvo padovanojusi sesuo. Neturėjau supratimo, kur esu. Kai likau vienas, nutraukiau raištelius ir išsilaisvinau. Visą naktį basas ėjau per mišką, kol pasiekiau upę. Aš nemėgstu grybauti ir vaikštinėti po mišką, o basas juo labiau. Eidamas pakrante pasiekiau Klaipėdą, tik tada supratau, kad atsidūriau Mažajame Kaimelyje. Priėjau prie taksisto. Mano išvaizda jį labai išgąsdino. Galite įsivaizduoti – basas žmogus, sumuštu veidu, ant rankų dar tabalavo nutraukti batraiščiai, ant kaklo surištos kojinės, o marškiniai kruvini ir supjaustyti", – guodėsi E.Ostapenka.

Pasakojo šiurpią istoriją

Vyras įsitikinęs, kad plėšikų tikslas buvo apvogti jo butą. Esą tą patį vakarą jo mamai paskambinęs Mindaugas prisistatė kito jo draugo vardu ir prašė atvažiuoti parsivežti Eugenijų iš Šernų.

Moteris paaiškino, kad Eugenijaus parsivežti atvažiuos jo sesuo, tad išvilioti iš namų šeimos narių nepavyko.

E.Ostapenka atviravo, kad po apklausos policijoje greitoji pagalba jį nuvežė į ligoninę, kur jam buvo sugipsuota lūžusi ranka. Pasak dainininko, medikai pašiurpo pamatę, kaip žiauriai jis buvo kankinamas.

"Aš nebegeriu alkoholio dėl sveikatos problemų. Ligoninėje užfiskuota, kad buvau visiškai blaivus, – nelinksmais įspūdžiais dalijosi savaitgalio įvykiais žinomas klaipėdietis. – Beje, tie vagys buvo atėję į mano namą ir laiptinėje tykojo, kada mama išeis iš namų. Bet klasta nepasisekė, ji tiesiai paklausė, kas jie tokie yra ir pas ką atėjo, tada tie žmonės pabėgo. Mane iš namų išviliojęs Mindaugas, yra buvęs mano namuose ir žino, kad tai prabangus butas."

Pakartotinės apklausos metu pareigūnai tikisi sužinoti daugiau įvykio aplinkybių. Įtariamųjų jau ieškoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vildas

vildas portretas
Banditai jau arestineje?

Anonimas

Anonimas portretas
Nevala jobanas melagis

viktoras

viktoras portretas
šitas žmogus neapšnekant girtas klaidžioja po Klp ir kabinėjasi prie panelių. Keletą kartų teko pasiųsti toli , nes nepalieka panų ramybėje. Poto stovi vietoj kaip tas vienas žmogelis kur su savim šneka pastoviai ( jūs jį žinot) ir grasina su policija..O kad girtas , šliaužioja , nesiorientuoja kur yra,priekabiauja - savo kaltės nemato. Norėčiau pridurti: Dienarašti: turbūt čia labai įdomi ir svarbi naujiena Klaipediečiams, kad net ištisas straipsnis? Amen. Gražios dienos, Skaitykite daugiau: http://klaipeda.diena.lt/naujienos/klaipeda/nusikaltimai-ir-nelaimes/e-ostapenka-patyre-neitiketina-uzpuolima-697559#ixzz3drzLkgLP
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių