Quantcast

Nelaimės keliuose atnešė aukų

Savaitgalį Klaipėdos apskrityje įvyko dvi skaudžios eismo nelaimės, jose vienas jaunas žmogus žuvo, maža mergaitė buvo sunkiai sužalota.

Sekmadienį 19.55 val. pagalbos telefonu buvo pranešta apie Kretingos rajone, kelio Darbėnai–Grūšlaukė trečiajame kilometre avariją patyrusį automobilį.

Specialiųjų tarnybų darbuotojai atskubėjo į įvykio vietą ir pamatė šiurpų vaizdą – automobilis "Audi A4" buvo nuvažiavęs nuo kelio ir atsitrenkęs į medžius. Sumaitotoje mašinoje rastas negyvas vairuotojas.

Žuvo 1992 m. gimęs Kumpikų kaimo gyventojas.

Automobiliu važiavo trys asmenys. Vairuotojo brolis bei draugas sužaloti nesunkiai, medikų pagalbos atsisakė.

Liudininkai teigė, kad visi trys jaunuoliai buvo neblaivūs.

Panašu, kad automobilį vairavęs vaikinas dar ir neturėjo teisės vairuoti.

Įvykio vietoje buvo darbo ugniagesiams gelbėtojams. Jie atjungė sumaitotos mašinos akumuliatorių ir nukirpo "Audi A4" stogą. Tik tada iš metalo laužo krūva virtusios mašinos pavyko ištraukti žuvusįjį.

Dar viena skaudi nelaimė įvyko sekmadienį Klaipėdoje, Bandužių gatvėje. Iš už stovinčios mašinos staiga į gatvę išbėgo 2008 m. gimusi mergaitė.

Tuo metu gatve važiavo automobilis "Mazda". Jis ne tik partrenkė vaiką, bet ir pervažiavo.

Mergaitė atsidūrė Klaipėdos vaikų ligoninės Reanimacijos skyriuje. Vakar ji dar buvo gydoma šiame skyriuje, tačiau vaiko būklė stabilizavosi, medikai buvo tikri, kad pavojaus gyvybei nėra, o po kelių dienų ketino perkelti į kitą skyrių.

Įvykio aplinkybes pareigūnams patvirtino ir avariją matę praeiviai.


Šiame straipsnyje: avarijaSalantaieismo įvykiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių