Quantcast

SGD terminale sprogmenų nerasta, nustatyta skambinusi moteris

Po melagingo pranešimo apie neva padėtą sprogmenį po suskystintų gamtinių dujų (SGD) terminalu premjeras sako, jog į terminalo teritoriją Klaipėdos uoste neįmanoma patekti pašaliniams asmenims.

Klaipėdos uoste, po suskystintų gamtinių dujų (SGD) laivu-saugykla „Independence“ sprogmenų nerasta, nustatyta melagingai apie jį pranešti galėjusi moteris, pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Apie sprogmenį 11.05 val. pranešė į bendrąjį pagalbos centrą (BPC) telefonu paskambinusi moteris. Po valandos intensyvaus darbo nustatyta, kad į BPC skambinta iš Skuodo rajono, o vėliau paaiškėjo, kad skambinta iš Mosėdžio miestelio Šilalės gatvės.

Į pagalbą pasitelkti Skuodo rajono policijos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio sulaikė vietos gyventoją A Š. Moteris išvežta į uostamiestį ir bus apklausta. Pareigūnai įtaria, kad ji yra pašlijusios psichikos.

Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai jau baigė uosto akvatorijos bei SGD laivo apžiūrą, sprogmenų po juo nerasta.

Klaipėdos policija dėl šio įvykio artimiausiu metu žada pradėti ikiteisminį tyrimą.

Po pranešimo apie įvykį buvo laikinai apribota laivyba pietinėje uosto dalyje, evakuoti žmonės iš SGD krantinės.

Kaip BNS sakė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos atstovė spaudai Dovilė Ringis, baigus apžiūrą, uostas toliau dirba kaip įprastai.

„13.30 val. narai baigė apžiūrą SGD terminalo vietos, sprogmenų nerado ir apie 13.40 val. buvo vėl atnaujinta laivyba“, – sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ert

ert portretas
Surengtos pratybos. Argi tai blogai. Bobutė Klaipėdą nemokamai aplankė, gal net tą laivą pamatys savo akimis. Argi ne faina.

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
YRA TOKS LAIKRAŠTYS-,,KARŠTAS KOMENTARAS''-TEN YRA STRAIPSNIS APIE TĄ , KAD PAVOJINGA BUTI TAM OBJEKTUI - PASTATUS TĄ LAIVA PRIE PAT KLAIPEDOS MIESTEČIU LANGU- KAS TĄ STRAIPSNI PERSKAITYS-SUPRAS, KAS LAUKIA KLAIPEDOS..........JEI NE DSUOIK DIEVE KAŽKAS ATSITIKS - O JUK ŽMOGUS PERSPEJO KADAISE IR PRAŠE , KAD JI PRIJIMTU ŠALIES PREZIDENTE-BET ....................YRA KAIP YRA.

Pasiilgau

Pasiilgau portretas
Drasiuju Delfio komentatoriu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių