Quantcast

Dažnos avarijos Alytuje: kas dėl to kaltas?

  • Teksto dydis:

Dažnomis avarijomis pagarsėjusioje Alytaus Naujojoje gatvėje – dar vienas eismo įvykis. Kaktomuša susidūrė automobilis su motociklu. Abu vyrai, tiek automobilio vairuotojas, tiek motociklininkas, išvežti į ligoninę.

Alytuje, Naujojoje gatvėje, stipriai susidūrė motociklas „Kawasaki“ ir lengvasis automobilis „Opel Zafira“.

Abu vairuotojai skubiai išvežti į ligoninę. 41-erių motociklininkas atsidūrė reanimacijoje. Pirminiais policijos duomenimis, motociklas iš Žuvinto gatvės, kirsdamas Naująją gatvę, bandė važiuoti tiesiai. Tuo metu iš Raudonkalnio gatvės į kairę sukęs automobilis „Opel“ nepraleido tiesiai važiavusio motociklo, todėl transporto priemonės susidūrė kaktomuša. Alytaus policija aiškinasi, kas kaltas dėl avarijos.

Nelaimės tame kelyje – ne naujiena. Prieš porą metų, po skaudžios avarijos, kai buvo mirtinai sužalotas taksi vairuotojas, pradėta kalbėti apie vidutinius greičio matuoklius. Tąkart policija matuokliams pritarė. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Atstuminiai greičio matuokliai, nuo taško A iki taško B, tikrai pagelbėtų“, – teigė Alytaus apskr. VPK viršininkas Alvydas Jurgelevičius.

Tačiau Alytaus miesto vadovai dėl greičio matuoklių skeptiški. 

„Greičio matuoklių įrengimas – labai brangus ir šiuo metu jie nėra įrengti“, – aiškino Alytaus miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Rytis Vitkauskas. 

Vis dėlto Viešosios tvarkos skyriaus specialistai pripažįsta, kad itin avaringų vietų mieste yra bent kelios. 

Šį kartą į eismo nelaimę skubėjo ir ugniagesiai gelbėtojai. Pirminiais duomenimis, prispaustų žmonių nebuvo, ugniagesiai vyko dėl išsiliejusių degalų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išvada

Išvada portretas
Kas kaltas ? Aišku, kad Putinas, kas daugiau ?

obvious

obvious portretas
Gal alytiškiai?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių