Quantcast

Jonavos rajone po dezinfekcijos blogai pasijuto ir į gydymo įstaigą išvežta moteris su kūdikiu

  • Teksto dydis:

Jonavos rajone, daugiabutyje, pirmadienį po viename iš butų atliktos dezinfekcijos blogai pasijuto ir į gydymo įstaigą išvežti moteris su kūdikiu, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

PAGD duomenimis, 10.04 val. pranešta, kad Lietavos gatvėje esančiame daugiabutyje medikai atvyko pas vyrą, kuris sunkiai kvėpavo ir kosėjo. Medikams, pabuvusiems bute, taip pat pasidarė silpna, jie pradėjo kosėti. Įtariama, kad name pasklido cheminė medžiaga, dujų kvapo žmonės neužuodžia.

Iki ugniagesių atvykimo iš buto medikai į gydymo įstaigą išvežė moterį (apie 25 m. amžiaus) ir 4 mėn. amžiaus kūdikį. Blogai pasijuto ir tame pačiame bute buvęs vyras (apie 35 m. amžiaus) ir 2 greitosios medicinos pagalbos darbuotojai.

Anot PAGD, ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, jautėsi aitrus neaiškios kilmės kvapas, paprašyta informuoti dujų avarinę. Iš 8 ir 9 aukštuose esančių butų į lauką paraginti išeiti septyni tuo metu namuose buvę gyventojai.

Atvykę dujų avarinės darbuotojai dujų nuotėkio nenustatė. Nustatyta, kad viename bute buvo atliekama dezinfekcija. Visuomenės sveikatos centras, gavęs informacijos iš įmonės apie dezinfekuojant naudojamas medžiagas, suteikė metodinę pagalbą ugniagesiams. Nutarta išvėdinti patalpas. Išvėdinus patalpas, gyventojams leista grįžti į butus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių