Quantcast

Kėdainių, Raseinių rajonuose ir Kaune gesinant gaisrus nukentėjo trys žmonės

  • Teksto dydis:

Kaune, Kėdainių ir Raseinių rajonuose praėjusią parą gesinant gaisrus, nukentėjo trys žmonės, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

PAGD duomenimis, sekmadienį, 17.15 val. pranešta, kad Kėdainių rajone, Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gatvėje, bute, matoma daug dūmų, jaučiamas degėsių kvapas. Į butą atvykus ugniagesiams, iš jo veržėsi dūmai. Išlaužus duris, patekta į vidų, virtuvėje ant viryklės buvo paliktas maistas. Iš buto išneštas žmogus (sąmoningas), perduotas medikams. Medikai vyriškį išvežė į gydymo įstaigą.

Puodas nuo viryklės nukeltas, užgesintas, patalpos išvėdintos. Dūmų detektorių nebuvo.

Anot PAGD, sekmadienį, 20.42 val., pranešta, kad Raseinių rajone, Molupių kaime, dega namas. Informuota, kad žmonės išėjo iš namo, viduje liko šuo. Į įvykio vietą atvykus ugniagesiams, namas degė atvira liepsna.

Gaisro metu nudegė pastato stogas, išdegė vidus, pradegė ir nuardyta perdanga. Namo savininkė apdegė abi plaštakas, medikai pagalbą suteikė vietoje. Gaisre sudegė šuo. Išnešti du dujų balionai. Dūmų detektoriaus nebuvo.

Kaip pranešė ugniagesiai, pirmadienio naktį, 3.31 val., pranešta, kad Kaune, Simno gatvėje, dega garažas. Atvykus ugniagesiams, degė ūkinis pastatas. Gaisro metu išdegė garažas ir viduje buvę rakandai.

Iš pastato išnešti dujų ir deguonies balionai. Gesindamas gaisrą nukentėjo pastato savininkas – apdegė rankas, jį apžiūrėjo medikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių