Quantcast

Vyras patyrė tikrą siaubą: išvežę jį į mišką grasino nužudyti ir liepė kasti duobę

  • Teksto dydis:

Šiaulių apylinkės teismo Radviliškio rūmuose pradėta nagrinėti baudžiamoji byla dėl neteisėto laisvės atėmimo žmogui, panaudojant smurtą, ir dėl grasinimo nužudyti.

Prieš teismą stojo du kaltinamieji D. R. ir A. R, jie per pirmąjį posėdį davė parodymus, penktadienį pranešė teismas.

D. R. kaltinamas tuo, kad panaudodamas smurtą neteisėtai atėmė žmogui laisvę ir grasino nužudyti. A. R. kaltinamas dėl neteisėto laisvės atėmimo žmogui.

D. R. ir A. R. kaltinami tuo, kad kovo 3 dieną, vėlai vakare, mašina nuvyko į automobilių stovėjimo aikštelę ir užblokavo nukentėjusiojo automobilį.

D. R. priėjo prie automobilio, atidarė dureles ir sudavęs nukentėjusiajam į krūtinę, griebė už striukės nukentėjusįjį ir ištempė jį iš mašinos.

Kaltinamasis D. R. jėga įsisodino vaikiną į automobilį, kuriuo atvažiavo.

D. R. mašiną vairavusiam A. R. nurodė važiuoti į mišką. Nukentėjusiajam liepė atiduoti telefoną, grasindamas, kad „pakas“ ir jis nebegyvens, o nuvažiavus į mišką, liepė nukentėjusiajam pasiimti kastuvą ir kasti duobę tol, kol A. R. apžiūrėjo nukentėjusiojo telefone esančią informaciją.

Po to abu kaltinamieji sėdo į automobilį ir, palikę miške nukentėjusįjį, išvyko.

Per pirmąjį teismo posėdį abu kaltinamieji tvirtino, kad pripažįsta, jog važiavo ir vežė vaikiną, bet nukentėjusysis su jais vyko savo noru, jam nebuvo grasinama ir smurtas nebuvo naudojamas.

Kitame teismo posėdyje, lapkričio 9 dieną, bus apklausiamas nukentėjusysis, liudytojai ir tiriami kiti įrodymai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sopranas

Sopranas portretas
Koks jis vyras ?

PER ŽOLĖS LAPĄ MIRŠTAMA.. PROTINGAS PUTINAS

PER ŽOLĖS LAPĄ  MIRŠTAMA.. PROTINGAS PUTINAS portretas
AŠ PATYRIAU SIAUBĄ ,perskaičiusi pavadinimą ir straipsnį ,,IŠ paskos Rusijos Prezidentui lagaminėlis ............." --iš kokio šūdo tas kvailas rašytojas išsivystė ? Mano supratimu ,kad JAV , Prancūzija , ANGLIJA tolokai nuo Rusijos .Tad RUSIJOS PREZIDENTUI nebuvo kaip pasimokyti iš tų valstybių ką vežtis ir ko nesivežti kelionėje...Mokosi iš mūsų garsių ,pirmaujančių vadovų... Kuris ir kur ruošėsi važiuot auklėt ir pamokyt prieš rinkimus , nes NATO nepriėmė į NATO GRETAS....cha cha cha galingam gigantui važiuos nurodyti ką daryti... Vabaliukai rašytojai ,mano tautiečiai užaukit... nejaugi taip nieko ir niekada nesuprasit ,kad apie kitas valstybes neverta rašyti ,nes patys apsišikę esam visose srityse...Na ir kas ,kad neleidžiama komentarus rašyti... kas nors pasikeičia....? NE .

Anonimas

Anonimas portretas
nu su kastuvu pries du jau galima pamuosikot : viena is kart nukerti galva o kitas gal pabegtu
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių