Quantcast

Akibrokštas: jauno vyro vairuotam mikroautobuse – ne tik vogtas metalas, bet ir ieškoma šešiolikmetė

  • Teksto dydis:

Radviliškio rajono policijos pareigūnai sekmadienio rytą, patikrinę sustabdytą mikroautobusą, jame aptiko ne tik vogto metalo, bet ir policijos ieškomą nepilnametę.

Policijos duomenimis, apie 6 val. Radviliškio rajone, Pavartyčių kaime, sustabdytame „Mercedes-Benz“ mikroautobuse, kurio tempiama priekaba buvo pilna įvairaus metalo, sėdėjo keturi asmenys. Nuo transporto priemonę vairavusio 25 metų radviliškiečio jautėsi stiprus alkoholio kvapas. Jam nustatytas 0,14 prom. girtumas.

Nustatyta, kad kartu su vairuotoju važiavo jo bendraamžis Radviliškio rajono gyventojas, pastarojo sesuo ir ieškoma 16-metė, apie kurios negrįžimą į Radviliškio bendruomeninius globos namus pareigūnams buvo pranešę šių namų darbuotojai.

Surasta mergaitė buvo nuvežta į jos gyvenamąją vietą, o automobilis su kroviniu ir priekaba atgabenti į policijos komisariato teritoriją.

Patikrinus duomenų bazėje, buvo nustatyta, kad transporto priemonė yra išnuomota, o priekaba priklauso vienam Šiaulių gyventojui. Susisiekus su juo, paaiškėjo, kad ji stovėjo jam priklausančioje negyvenamoje Pavartyčių kaimo sodyboje.

Įtariama, kad 25 metų Radviliškio gyventojas, sužinojęs apie mirusį sodybos savininką ir čia esančias didžiules metalo sankaupas, nutarė jas pasisavinti. Kadangi metalo buvo daug ir jis į išnuomotą transporto priemonę netilpo, sodybos ūkiniame pastate radęs automobilio priekabą, dar ir ją pakrovė sodyboje rastais metaliniais daiktais. Iš viso buvo pagrobta apie 1300 kg metalo – dviračiai, dujų balionai, viryklė, vandens siurblys, žoliapjovės, pjūklas ir kt.

Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vairuotojui taikyta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas. Policijos duomenimis, suimtas vyras jau anksčiau buvo teistas už vagystes ir neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis, šiuo metu jo atžvilgiu vykdomas ikiteisminis tyrimas dėl Šiauliuose užfiksuoto neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Gerai rašo ''...jautėsi STIPRUS ALKOHOLIO KVAPAS , NUSTATYTAS 0,14PROMILĖS GIRTUMAS , kitas su tokiu girtumu važinėja visą gyvenimą ir nieko , RAŠEIVOS PERSKAITYKIT , KAI PARAŠOT .

Siais laikais,

Siais laikais, portretas
jei nori 2lkinti - tenka vogti! Socialistine chaliava baigesi.

padarykit

padarykit portretas
nėštumo testą 16kinei
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių