Quantcast

Miegui darbe – pagalve virstantis kaklaraištis

Persidirbantys Japonijos verslininkai netrukus galės nusnūsti kontoroje. Jiems tereikės kaklaraiščio, kuris gali būti naudojamas kaip pagalvė.

Naujasis „Nemuri“ kaklaraištis, kas išvertus iš Japonų kalbos reiškia „Miego“ kaklaraištis, – unikalus pripučiamas prietaisas, leidžiantis pavargusiems kontoros darbuotojams numigti tiesiog ant darbo stalo.

Jis atrodo kaip įprastas kaklaraištis, tačiau jame paslėpta anga, per kurią pripūtus oro, kaklaraištis išsipučia ir pavirsta pagalve.

Kaklaraištis pagamintas iš šilko ir specialaus mikropluošto, o tai per karščius vėsins odą, teigiama „Asahi“ laikraštyje, kurį cituoja telegraph.co.uk.

„Miego“ kaklaraištis, kurį išrado bendrovė KTM, pirmiausiai skirtas biuro darbuotojams, norintiems numigti darbo vietoje. Jį galima įsigyti už 2,5 tūkst. jenų (78 litus).

Japonai garsėja kaip daug dirbanti tauta. Be to, tai viena iš nedaugelio šalių pasaulyje, turintį žodį, kuris apibūdina mirtį nuo persidirbimo – karoshi.


Šiame straipsnyje: Kaklaraištispagalvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

PagaukNuolaida.lt

PagaukNuolaida.lt portretas
Tik 10 Lt už 24 Lt vertės net 3 vnt. BUGSLOCK apyrankių nuo uodų - ypatingas pasiūlymas vasaros įsibėgėjimo proga su nemokamu pristatymu visoje Lietuvoje! PagaukNuolaida.lt
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių