Quantcast

Septynmetėms – šokių aplink stulpą pamokos

Šią savaitę Didžiojoje Britanijoje prasidėjo šokių apie stulpą pamokos septynmetėms. Po pirmosios pamokos mažamečių, besirangančių apie stulpus, nuotraukos buvo patalpintos internete.

Nuotraukose mergaitės matomos su trumpais šortais, aptemptais marškinėliais ir liemenėmis. Tėvai turi duoti sutikimą dėl nuotraukų publikavimo „Facebook“ tinkle, prieš joms patenkant į internetą.

Mamų sąjungos (Didžioji Britanija) atstovai perspėja, kad tokia veikla įtraukia mergaites į vyriškų klubų, kuriuose moterys yra laikomos daiktiniais objektais, kultūrą. Jų teigimų tėvai turėtų apgalvoti, kokį poveikį tokie šokiai gali turėti jų dukrų suvokimui apie moterišką kūną ir seksualumą.

Tuo metu Boltono miesto savivaldybės atstovas įspėja, kad internetas – pavojinga erdvė. Tėvai turi suprasti, kokioje nepalankioje situacijoje gali atsirasti dukros dėl išpublikuotų nuotraukų.


Šiame straipsnyje: šokiai aplink stulpą

NAUJAUSI KOMENTARAI

stai

stai portretas
kur visu blogybiu saknys..mergaites "blogomis" negimsta..ju mamoms ir teciams gula visa atsakomybe ant peciu, kad jos tokiomis netaptu..

brr

brr portretas
galetu pradet ir sekso pamokas....

tika

tika portretas
ir taip su kultura ir morale zengiam vis i prieki!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių