Quantcast

D. Rodmanas nekviestas pasirodė buvusios žmonos Helovyno vakarėlyje

  • Teksto dydis:

Manekenė ir aktorė Carmen Electra (Karmen Elektra) ketvirtadienį buvo šokiruota, kai buvęs jos vyras Dennisas Rodmanas (Denisas Rodmanas) nekviestas pasirodė jos išankstiniame Helovyno vakarėlyje Floridoje.

Buvusi „Gelbėtojų“ (Baywatch) žvaigždė rengėsi žengti raudonu kilimu per privatų vakarėlį „Fright Night“ Boka Ratone, bet prieš išlipdama iš savo limuzino tame renginyje pastebėjo D.Rodmaną, praneša TMZ.com.

C.Electra, kaip pranešama, kone pusvalandį sėdėjo automobilyje ir laukė papildomos apsaugos, bet kai išlipo, pripuolė D.Rodmanas.

Buvusi JAV krepšinio žvaigždė išpažino savo meilę buvusiai žmonai ir paprašė vėl už jo tekėti, tačiau ji pasiūlymais nesusigundė.

Vėliau D.Rodmano buvo paprašyta išeiti, bet jis vis grįždavo ir bandydavo vėl patekti į renginį.

Prieš kelias dienas C.Electra per Oprah Winfrey (Opros Vinfri) šou „Where Are They Now?“ kalbėjo apie savo katastrofišką santuoką su D.Rodmanu. Ji sakė: „Mūsų santykiai buvo labai aistringi. Kai jie būdavo geri, būdavo nuostabu. O kai jie būdavo blogi, būdavo blogiausi“.

C.Electra ir D.Rodmanas susituokė 1998 metais, bet devintą dieną po vestuvių jis paprašė santuoką anuliuoti. Vėliau pora susitaikė, bet 1999-aisiais abu susitarė skirtis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių