Quantcast

„Eurovizijos“ laimėtojas D. Laurence‘as džiaugiasi – sumainė žiedus su mylimuoju

  • Teksto dydis:

„Eurovizijos“ laimėtojas Duncanas Laurence'as savaitgalį Švedijoje atšventė vestuves – susituokė su dainų kūrėju Jordanu Garfieldu. Džiaugsmingomis vestuvių ceremonijos akimirkomis jie pasidalijo socialiniuose tinkluose.

29-erių atlikėjo daina „Arcade“ 2019-aisiais „Eurovizijoje“ nuskynė laurus ir iškovojo pirmąją vietą. Tačiau, panašu, kad dar didesnis džiaugsmas dainininką aplankė sukūrus šeimą ir sumainius aukso žiedus su mylimuoju.

Beje, jųdviejų pažintis tęsėsi jau ne vienerius metus.

„Šis savaitgalis buvo toks stebuklingas. Ką tik susituokiau su savo geriausiu draugu ir savo gyvenimo meile. Esu kupinas dėkingumo, meilės ir palaikymo. Ačiū visiems, kurie padarė šią dieną tokią ypatingą. Negalėčiau įsivaizduoti tobulesnės akimirkos. Vau vau vau vau! Labai tave myliu, Duncanai, ir esu pasiruošęs visą likusį gyvenimą praleisti su tavimi šalia“, –  socialiniuose tinkluose neslėpdamas savo džiaugsmo bei jausmų atviravo ir Duncano gyvenimo partneris J. Garfieldas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Puiki zinia

Puiki zinia portretas
Lietuvai,nu daba tai baliavosme

spauda

spauda portretas
paankstino rugpjūčio 24 dienos pašlovinimą ........... jausmas , kad visi gandrai žiemai į Švediją agrastais maitintis išskris

sveikas

sveikas portretas
ruzavu idiotu renginys geju eurovizija Padorus ten NEVAZIUOJA
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių