Quantcast

J. Chano sūnus Kinijoje apkaltintas dėl narkotikų

  • Teksto dydis:

Kinijos prokuratūra pirmadienį paskelbė, kad oficialiai apkaltino Jaycee Chaną (Džeisį Čaną), filmų apie kung fu žvaigždės Jackie Chano (Džekio Čano) sūnų, dėl narkotikų, ir šis sprendimas reiškia, kad jis beveik neabejotinai bus teisiamas.

Jaunesnysis Chanas – 32 metų aktorius ir dainininkas – šiemet Pekine buvo areštuotas po teigiamų testų dėl marihuanos, policija buvo sakiusi, kad jo namuose rado 100 gramų šio narkotiko.

Trumpame pareiškime savo oficialiame mikrotinklaraštyje Aukščiausioji liaudies prokuratūra nurodė, kad pradėjo teisinius veiksmus prieš Jaycee Chaną, „dėl nusikaltimo suteikiant prieglobstį kitiems vartoti narkotikus“. Daugiau detalių nepateikiama.

Prezidentas Xi Jinpingas (Si Dzinpingas) birželio mėnesį sakė, kad Kinija taikys „griežtas priemones“ prieš narkotikus, pranešė valstybinė žiniasklaida.

60 metų Jackie Chanas, veiksmo filmų ir komedijų žvaigždė, 2009-aisiais buvo Kinijos nacionalinio kovos su narkotikais komiteto geros valios atstovas ir rėmė švietimą prieš narkotikus.

Su Jaycee Chanu susisiekti ir gauti komentarą nepavyko. Rugpjūčio mėnesį jo tėvas pasiūlė visuomenei „žemą atsiprašymo nusilenkimą“ dėl sūnaus
arešto.

Už narkotikų kontrolės įstatymų pažeidimus Kinijoje skiriamos griežtos bausmės, tarp jų – mirties bausmė ir kalėjimas iki gyvos galvos rimtose bylose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių