Quantcast

Japonijoje – M. Mikutavičiaus ir I. Daugirdaitės vestuvės

  • Teksto dydis:

Dainininkas Marijonas Mikutavičius susituokė su ilgamete drauge dizainere Ieva Daugirdaite.

Poros vestuvės įvyko Japonijos sostinėje Tokijuje, rašo žmonės.lt.

Vestuvių nuotraukomis savo feisbuko paskyroje pasidalijo pats Marijonas. Jaunavedžiai sulaukė kelis šimtus sveikinimų.

Ieva žinią apie vestuves Tokijuje pranešė instagramo paskyroje. 

M. Mikutavičius ir I. Daugirdaitė susižaidėjo prieš trejus metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

u

u portretas
Tai neužteko pinigų ant liemenuko su parolonu ir suknelės gražios, Japonijoj gausybė pasiūla liemenukų su parolonu būtent bepapėm didelis pasirinkimas, o suknelių tokijuj pilna parduotuvių , jie turbūt buvo kaimo miestely, visai ne tokijuj , kad ėjo į gatvę su tokiu maišu su skyle per galva iš poliesterio, per liemenį virve susirišo ir tipo suknelė ir dar dizainerė beskonybė, 60metų senumo mados toks maišas ypač tie pečiai pas mergą kaip gusaro iškelti , pas babas suknelese senose irgi petukai sudeti , visos išsiemė kad negasdint žmonių.

Tai

Tai portretas
Tik 15 vyresnis? Loja visi, kas netingi. Juška už Juškienę 17. O kas pasakys? Abu vienodi. Koks kieno reikalas, jei už nugaros nestovi paliktų vaikų armija? Žmonės laisvi, o jų amžius - tik jų reikalas. Anušauskas su žmona gyvena. Na ir ką? Gerai, kad Kaunas dar neįvedė diktatūros (leidžia komentuoti), bet kai tokie "komentarai", tai kažkaip neskanu. Jau gi valdžia mus iš visų pusių pjauna, tad nepjaukime nors vieni kitų.

tegu nepyksta

tegu nepyksta portretas
bet nuotaka atrodo nekaip - perkarusi, o ir suknelę apsivilko paauglišką, per trumpą, nesuprasi ar čia galvės mada ar šventiškesnis rūbas. Linkiu gražaus gyenimo.
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių