Quantcast

K. Zvonkuvienė ir keturi jos vyrai: vienas – sportui, kitas – gyvenimui, trečias – muzikai

  • Teksto dydis:

Improvizacija – scenoje gimstantis nerežisuotas, antrąkart nepakartojamas spektaklis. Smagi meno forma nesvetima ir dainininkams bei pramogų verslo atstovams – improvizacijos ir ant scenos, ir prieš kameras nemažai. Į naujos pramoginės improvizacijų laidos filmavimą susirinko būrys Lietuvos garsenybių. Tarp jų – keturis savo gyvenimo vyrus atsivedusi Katažina Zvonkuvienė.

Ryškiai raudonai pasipuošusi dainininkė K. Zvonkuvienė juokėsi, kad aprangą derino prie savo vyro Deivido Zvonkaus įvaizdžio.

„Derinausi, negaliu atsilikti!“ – juokėsi moteris.

D. Zvonkus į laidos „Pirmas dublis“ filmavimą atvyko puikiai įkūnijęs improvizacijos temą – raudonai nusidažęs plaukus ir ūsus.

LNK nuotr.

„Galvoju, jis stipriai tavęs atsikando – kruvini ūsai“, – juokėsi laidos vedėjas Rolandas Mackevičius.

K. Zvonkuvienė atsakė, kad būtent dėl to su vyru sėdi ne šalia – tarp jų įsiterpęs D. Zvonkaus kolega ir bičiulis Stano. Moteris džiaugėsi, kad gyvenimu tikrai negali skųstis.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Šiuo metu gyvenu labai gerai ir žadu kuo toliau, tuo geriau gyventi“, – sakė K. Zvonkuvienė.

Filmavime dainininkė sėdėjo kartu su vyro grupės „Čilinam“ nariais – D. Zvonkumi, Stano, aktoriais Mariumi Jampolskiu ir Ramūnu Rudoku.

„Čia mano keturi vyrai – su vienu sportuoju, su kitu gyvenu, pas trečią kartais kokią dainą įrašom. Tik su R. Rudoku dar nežinau...“ – svarstė K. Zvonkuvienė.

Pasiūlymą, ką geriausia veikti su R. Rudoku, jai davė laidos vedėjas.

„Su R. Rudoku atostogauk – kur bepažiūrėsi, jis visada atostogauja. Sakykit, kaip jums algą moka – gal atostogomis?“ – prajuokindamas gausiai susirinkusią rinktinę publiką paklausė R. Mackevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių