Quantcast

L. Kravitzas į koncertą Lietuvoje atsiveža ir muzikos genijų

  • Teksto dydis:

Spalio 30 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje naujo albumo pristatymo koncertą surengsiantis Lenny Kravitzas lietuvaičiams paruošė staigmeną. Vienas žymiausių šių laikų roko muzikantų į savo koncerto programą įtraukė be galo talentingo, tačiau tik šiemet debiutavusio atlikėjo iš Niujorko pasirodymą, kuris šalies publiką žavės į jokius rėmus netelpančia muzika.

Dainininkas, kompozitorius, multiinstrumentalistas Gabriel Garzon-Montano muzikinę karjerą pradėjo vos devyniolikos, kada šiemet išleido pirmąjį savo albumą „Bishouné: Alma del Huila“. Albumą sudaro šešios aukščiausios kokybės dainos, įrašytos paties atlikėjo gyvai atliekamais instrumentais. Jaunasis atlikėjas nuo vaikystės groja smuiku, gitara ir būgnais, neseniai išmoko groti pianinu ir bosine gitara, kad galėtų sau akomponuoti dar daugiau instrumentų.

Gabriel Garzón-Montano groja muziką, kokios nedažnai išgirsime – ji labai asmeniška, išjausta, išdirbta ir netelpanti į jokius rėmus. Nors jis nėra pirmasis atlikėjas, grojantis daugybe instrumentų, tačiau vienas pirmųjų, sulaukusių pasaulinio įvertinimo.

Anot muzikos kritikų, pirmasis atlikėjo iš Niujorko muzikos albumas yra eksperimentinės ir soul muzikos mišinys, kuris klausytoją lengvai įtraukia į itin artimą muzikinį žaidimą. Gabriel Garzón-Montano įkvėpimo semiasi iš Stevie Wonderio, Prince'o ir Bill Witherso.

A.G. Montano „apšildys“ Lenny Kravitzo koncertą 20 skirtingų šalių, kuriose roko žvaigždė pristatys naująjį albumą „Strut“ bei atliks populiariausius savo kūrinius.

Gyvai sutikti vieną seksualiausių ir labiausiai jaudinančių balsų savininką Lenny Kravitzą bei talentingąjį Gabriel Garzón-Montano Vilniaus „Siemens“ arenoje bus galima jau spalio 30 dieną. Bilietus į šį koncertą platina „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių