Quantcast

Naujame „VIP Cirko“ sezone žiūrovai pirmąkart išvys ir jūrų liūtus

  • Teksto dydis:

Balandžio 9 d. Kaune, Aleksote, prie „Maxima“ bazės, "VIP Cirkas" pradės naująjį sezoną, kuris finišuos spalio mėnesį Vilniuje. Vienuolikos miestų gyventojai kvapą gniaužiančioje programoje pirmą kartą šalies kilnojamo cirko istorijoje išvys ir jūrų liūtus iš Argentinos.

"Pernai komplimentus mums žarstę mažieji ir suaugusieji pamatys naują, bet dar įspūdingesnę programą, – tikino "VIP Cirkas" bendraturtė Agnė Zobovienė. – Didžiausias naujojo sezono vinis – pirmą kartą Lietuvos kilnojamojo cirko scenoje dalyvausiantys jūrų liūtai."

Iš Pietų Amerikos kilę jūrų liūtai – 170 kg svorio šešerių metų elegantiškoji Bonny ir 350 kg svorio, 16 metų išdaigininkas Boris – atvyks su garsia trečios cirko dinastijos dresuotoja iš Vokietijos Adriana Spindler ir jos vyru.

Po gastrolių Monako elitui į Lietuvą atkeliaujanti aukščiausio lygio profesionalė su savo augintiniais parengė linksmą šou, kuris nepaliks abejingų ir tarp suaugusiųjų, ir tarp vaikų. Beje, poilsio akimirkomis jūrų liūtai plaukios čia pat netoliese įrengtame baseinėlyje, o su jais galės nusifotografuoti visi smalsuoliai.

Modernių klounu duetas iš Estijos apkeliavo daugelį pasaulio valstybių, neseniai laimėjo klounų festivalyje Maskvoje.

"Žiūrėdama jų programą kvatojausi iš širdies, – estus Katariną ir Aleksandrą Mironovus gyrė cirko juokdarius ne itin mėgstanti A.Zobovienė. – Scenoje – jis užguitas vyras, o ji – protinga mokytoja. Jis stengiasi būti pirmas, bet gaunasi kaip visada – tik už žmonos nugaros."

Spalvingą programą su Karibų piratais ir Skaivos Jasevičiūtės numylėtiniais šuniukais taksais atsiveža Rygos cirko žvaigždės – Ina Sopova ir Kristaps Pavlovs.

Rygos cirko festivalio "Auksinis Karlas" bronzos medalių laimėtojai bei daugelio tarptautinių konkursų dalyviai Svetlana ir Romanas Silinevičiai septynerių metrų aukštyje surengs kvapą gniaužiantį pasirodymą ant trapecijos be jokių apsaugų.

Daugybę gerbėjų turintis Sankt Peterburge gimęs Stepanas Stafikas tikisi, kad Lietuvoje jam pavyks užkariauti žiūrovų širdis: cirką savo gyvenimu vadinantis itin gabus vyras demonstruos ekvilibristinius pasirodymus ore ant diržų, kuriuose netrūks ir kraują stingdančių, ir linksmų elementų.

"Žiūrovai pamatys jau suaugusius mūsų meškučius Vipą ir Kviną, kurie važinės motociklais ir šoks rokenrolą, balandžius, pudeliukus su Nilka priešakyje, galės jodinėti ant poniuko Žaibo Makvino, – naujausioje "VIP Cirko" programoje A.Zobovienė dalyvaus kartu su Mykolu Zobovu bei jų vaikais – Luku ir Marija ir galbūt su plėšrūne puma. – Šiuo metu nuo galvos iki kojų kačių apibraižyta dešimtmetė dukra virs Pelyte ir dresuos senovės Egipte kilusius žinduolius."

Dvi valandas truksianti programa vyks aukščiausius Europos sąjungos techninius bei saugumo reikalavimus atitinkančioje modernioje cirko palapinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gvidas

gvidas portretas
labai gražūs jūru liutai ir labai izdresuoti. .

Juru liutai

Juru liutai portretas
O mes jau matem Juru liutus , sporto halej :) Ir dar Klaipedoj delfinariume :))))) be to kainos labai uzkeltos kazko....

cioce

cioce portretas
niekada neisiu ir nevesiu vaiku i cirka su gyvunais, nes cirkas-----gyvunu kankinimas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių