Quantcast

M. Daikerytė išsiskyrė su širdies draugu: mums nepavyko

  • Teksto dydis:

Po dvejų kartu praleistų metų skirtingais keliais pasuko verslininkė, vizažistė Milita Daikerytė ir jos širdies draugas Justas. Apie skyrybas mergina užsiminė socialiniame tinkle „Instagram“, o vėliau žinią patvirtino ir žiniasklaidai.

Neseniai su sekėjais „Instagram“ M. Daikerytė pasidalijo žinute, kurioje minėjo džiūvančias ašaras ir liūdesį.

„Kadangi dalinuosi su jumis savo kasdienybe, kai kurių dalykų neįmanoma nuslėpti. Gaunu jūsų žinutes ir net stebina, kaip svetimi žmonės liūdi dėl kito. Kol kas užbaigiant šią temą, jos net nepradėjus, galėčiau kelti daug dramos ir ašarų. Nu fotkiniesi, kai verki, susirašinėjant su artima drauge arba mama, sese, bet, kaip man ir įprasta, nesiplėsiu asmeniniais išgyvenimais.

Skausmingų patirčių buvo ne viena ir ne dvi. Viską praėjau vienu ar kitu būdu. O kažkada, jei būsiu pasiruošusi pakalbėti ir galbūt kažkam padėti, įkvėpti – tai ir padarysiu.

M. Daikerytės / „Instagram“ nuotr.

Ašaros, kurios slepiasi po akiniais, beveik baigėsi ir judam toliau“, – rašė M. Daikerytė prie nuotraukos, kur jos skruostu rieda ašara.

Portalas Delfi.lt skelbia, kad susisiekė su žinoma moterimi ir ši patvirtino, kad beveik dvejus metus trukę santykiai baigėsi.

„Kad ir kaip skaudu ir liūdna, bet teko pasukti skirtingais keliais. Šia tema nesiplėsiu. Galiu tik pasakyti, kad sėkmingiems santykiams, visų pirma, reikia būti subrendus ir pasiruošus. O kai žmonės žiūri skirtingomis kryptimis, eiti išvien neįmanoma. Mums nepavyko, bet praėję savo pamokas išeisime tik stipresni“, – sakė verslininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baracuda

Baracuda portretas
Pa pus demonstravo suko i kaire? Nepakankamai turtingas vyras?

pilietis

pilietis portretas
na bet ir apranga! visas dėmesys papams!tikrai parodo panelės bukuma ar durnuma, protingam vyrui turėtų būti gėda rodytis viešumoje su tokia mergele!

Om

Om portretas
Tas pagyvenimas kartu labai patinka vyrams - jokių įsipareigojimų , pagyveni kelis metus - nepatiko , atsibodo ir varai pas kitą . Merginom jau kitaip -biologinis laikrodis ne jų naudai tiksi . Kai taip vis pagyvenama kas keli metai ir vis su kitu gali nespėti vaikučių pasigimdyti . Ne visos " valentaitės " , kad po tų ieškojimų ,sulaukusios 40-mečio , surastų turtingą " tėtuką" .
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių