Quantcast

Prieš „Eurovizijos“ finalą – filmas apie 2015-ųjų nugalėtoją M. Zelmerlöwą

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį, gegužės 14 dieną 21 val., likus valandai iki žiūrimiausio pasaulyje dainų konkurso tiesioginės transliacijos iš Stokholmo, LRT pakvies žiūrėti ką tik sumontuotą dokumentinį filmą apie praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtoją Månsą Zelmerlöwą.

2015 metų gegužės 16 dieną švedų dainininkas Måns Zelmerlöw su daina „Heroes“ laimėjo Vienoje vykusį „Eurovizijos“ dainų konkursą ir akimirksniu išgarsėjo.

Daina tapo populiari visoje Europoje, stulbinantys įrašų pardavimai  užfiksuoti Norvegijoje, Danijoje ir gimtojoje Švedijoje, Ispanijoje, Suomijoje, Olandijoje, Austrijoje. Švedijai po kelerių metų pertraukos sugrįžo konkurso šeimininkės šlovė.

Filmas „Metai su Mansu Zelmerlowu“ pristato fantastiškus ir kiek beprotiškus roko ritmu dainininko metus po pergalės. Månsas pasakoja apie savo asmeninį gyvenimą ir karjerą, apie tai, kaip pergalė populiariame dainų konkurse paveikė jo tolesnį likimą. Filme – jo koncertų epizodai, bendravimas su gerbėjais ir tai, kas vyko koncertų užkulisiuose. 2015 metų rudenį penkiolikoje Europos šalių dainininkas surengė 20 koncertų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių