Quantcast

SEL apie pasirodymus Panevėžyje ir Marijampolėje: naktiniuose klubuose rengiami šou intymesni

Jau šį savaitgalį grupės SEL gerbėjų lauks du visiškai kitokie pasirodymai – balandžio 19 dieną Egidijus Dragūnas su muzikantais surengs šou Panevėžio naktiniame klube „Afteris“, o šeštadienį, balandžio 20-ąją, atvyks į Marijampolės klubą „Tonas“.

„Koncertų naktiniuose klubuose metu būna visiškai kitokia atmosfera, nei arenose. Čia galima iš arti susitikti, daugiau pabendrauti su gerbėjais, todėl šių pasirodymų laukiu ne ką mažiau. Tokio formato renginiuose ir mūsų dainos suskamba visiškai kitaip, o tai gali patirti tik labai ribotas žmonių kiekis“, – sakė E. Dragūnas.

„Koncertai skirsis ne tik scenų dydžiu, bet ir koncepcija. Naktiniuose klubuose rengiami šou intymesni, atsiduriame arčiau gerbėjų tarsi dainuotume kiekvienam atskirai. Klaipėdos estradoje visai kitoks pojūtis, juk šou vyksta vasarą, dauguma atostogauja, galima atsipalaiduoti ir pasileisti plaukus. Su gerbėjais užsienyje susitikimai dar kitokie, puikiai galima jausti jų ilgesį viskam, kas susiję su Lietuva, na, o Kaune šou arenoje bus ne šiaip koncertas, bet ir naujo albumo pristatymas, tad ilgai svarstyti, ar dalyvausite, tikrai neverta. „SEL“ šou po to aptarinėja visa Lietuva“, – šypsosi E. Dragūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Londonietis

Londonietis portretas
Dar kas nors eina i to pridurko koncertus???

Ne

Ne portretas
Ne paskutiniai, iš naujo skaitliuką paleido.

As

As  portretas
Cia vsio jau, paskutiniai koncertai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių