Quantcast

A. Butkevičiaus pozicija dėl dvikalbių lentelių stebina Lenkijos senatorių

Grįžti į straipsnį

arvydas damijonaitis

arvydas damijonaitis portretas
LIETUVOJE NĖRA LENKŲ, RUSŲ, ŽYDŲ „TAUTINIŲ MAŽUMŲ“ Terminas "Tautinė mažuma" Tarptautinės teisės erdvėje yra susieta su „išorinės valstybės" sąvoka. Pagal tarptautinę teisę tautinės grupės Lietuvoje turinčios išorines tautines valstybes(Lenkija- 40 milijonų, Rusija – 150milijonų,Izraelis- 8 milijonai gyventojų) negali turėti „tautinės mažumos“ statusą Lietuvoje(3 milijonai). Tik žydai nevardina savęs „tautine mažuma“. Okupantų privilegijos : lietuviai išlaiko 120 lenkiškų mokyklų, kuriose lenkinami lietuvių kilmės “tuteišai“. Tai yra GINESO REKORDAS. Pvz. USA, nėra nei vienos lenkiškos valstybės išlaikomos mokyklos, jas išlaiko lenkų bendruomenė. Rusijoje yra tik 8 valstybės išlaikomos lenkiškos mokyklos. Lenkiškų mokyklų nusikalstamas valstybinis finansavimas yra žiaurios lietuvių kilmės „ tuteišų“ polonizacijos faktas, kurie kalba ne lenkiškai “po prostu“. Tuteišų polonizacija yra lietuvių savižudybė, o tai prieštarauja Dievo valiai.

dar vienas

dar vienas portretas
lenku davatku akcijos fanatas pasiklydes laike: nesupranta, kad jau nebera ne tik juozo pilsuckio su zeligovskiu, bet net ir bolseviku- gal vel koki plakata iskelti ruosiasi?

Pšekas

Pšekas portretas
Nusilenkite lenkų ponui, vargdieniai be savo kalbos.

Dana

Dana portretas
Puiku,kad dviem kalbomis bus žymimos gatvės.Tik kodėl lenkų,gal geriau anglų?Įsivaizduokite, Kinijoje vienas be gido,kur gatvės pavadinimas jums neįkandamas?Už dvi lenteles,bet ne lenkų,o anglų ,o gal vokiečių ar ispanų kalba.

Galerijos

Daugiau straipsnių