Quantcast

D. Grybauskaitė: moterys politikoje – būtinybė

Grįžti į straipsnį

cha cha cha tiem idiotam

cha cha cha tiem idiotam portretas
Mes i tave paziurejom ir pamatem girta idiota,be smegenu,lietuvoj kitu nera,protingi tai sudus valo anglijoi.Girtuokliu ir pakaruokliu tauta.Eik samogona gerti ir busi laimingas.

tiem idiotams

tiem idiotams portretas
pitekantropams troliams ("juodam puslapiui" ir "Labai") . Pasižiūrėkit į savo bobas, jų liežuvius ir išvaizdą, bei, svarbiausiai, protinius sugebėjimus. Ir ką pamatysime - ogi nuvalkiotas mazgotes žmonų ar dukrelių pavidale. Na, kaip išrodo tos jūsų žmonos, dukrytės ir seserytės, kurių dėl protinių sugebėjimų trūkumo niekas negerbia ir net cituoju "lovoj nedulkina, kaip niekam tikusias". Patiko? Perskaitėt kremlinės žiurkės?

Cha

Cha portretas
Politikoje būtinybė ne vyrai ir ne moterys, o atsakingi ir protingi žmonės. Bet matant politikų veiklos rezultatus kyla įtarimas, kad tokie į politiką arba neina, arba neįleidžiami.

Aš balsuosiu už moteris

Aš balsuosiu už moteris portretas
už Orintą Leiputę Lietuvos socialdemokratų partijos Kauno miesto sąraše Nr.1 ir Aureliją Lankelienę Nr. 12. Pasitikiu šiomis moterimis ir visiškai sutinku su prezidentės išsakytomis mintimis. Labai panašūs siekiai lsdms . lt. Visada sakiau, reikia pradėti nuo savęs, šeimose vadovauja moterys, ne, tiksliau vyrai valdo, bet vyrus valdo moterys ;)

Juodą puslapį

Juodą puslapį portretas
Lietuvos istorijoje paliks šita besmegenė moteriškė... Bet protingų moterų tai tikrai politikoje trūksta.

Labai

Labai portretas
blogai,kada bobos politikoj,o dar tokios kvailos,su lieziuviais, kaip mazgotes.Bobos i politika papuola,kada ju lovoj nedulkina kaip niekam tikusias.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Ar išsilavinimo trūkumas yra viskuo kaltas? Jei išsilavinimas padeda, tai kodėl nematome didelių atlyginimų išsilavinusiems? Išskyrus smulkias išimtis, tokių atlyginimų nėra. Realiai gerus pinigus visame pasaulyje gauna tie, kas turi valdžią korporacijose ir pasaulio finansuose. Lietuvoje žmonių su universitetiniu išsilavinimu yra daug, bet jie nebalsuoja, kaip vienas blokas, todėl yra engiami ir nekenčiami: į karą storos pensininkės, kurios valdo Lietuvą, išsilavinusius varo daugiausiai. Kaip sumažinti dirbančiųjų vargus? (Žiūrėkite čia [1].) Galima apkrauti aukštesniais mokesčiais stambias korporacijas ir turtuolius, atiduodant tuos pinigus dirbantiesiems.Galima pakelti minimalų atlyginimą ir duoti daugiau galių profsąjungoms. Išsilavinimas čia juk yra ne prie ko (šimtas pypkių, kaip kimba prie manęs neišsilavinusių žmonių kalba...). Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

SIGNATARŲ KREIPIMASIS VARDAN LIETUVOS

SIGNATARŲ KREIPIMASIS VARDAN LIETUVOS portretas
“Tautos ir valstybės išlikimui pražūtingo pavojaus akivaizdoje būtinas visuotinis Lietuvos susitelkimas bei susivienijimas.” Signatarai pasirašo kreipimąsi, o mes vieningai pasirašom peticiją va čia peticijos.com/kreipimasis_vardan_lietuvos

Ildefoncas

Ildefoncas portretas
Nematau jokios būtinybės.

Galerijos

Daugiau straipsnių