Quantcast

Lietuva neskundė naujausio EŽTT sprendimo dėl CŽA kalėjimo, sumokės kompensaciją

Grįžti į straipsnį

Svolociai

Svolociai  portretas
Valdzia zlnojo, Kiek ten buvo zmoniu. Visa ta Saika tu laiku sutiko laikiti belaisvius gavo uz tai didelius pinigus o zmonems melavo. O dabar visa lietuva turi moketi. Kas sutiko tegul I moka is savo kisenes. Dabar paiskinkite tautai kodel uz amerikecius turi atsakiti lietuva.

Cianidas-cha cha

Cianidas-cha cha portretas
Koks lietuvių rūpestis kiek rosijai teks sumokėt,o kad jankių pakirkšnutės be tautos žinos statė kankinimo kalėjimus,tai jau mūsų reikalas

O tas reiškia

O tas reiškia portretas
Melagiai kad pas mus nėra CŽV kalėjimų yra Lanbergai, Adamkus, Grybas Kasčiunas Rasa Juknevičienė Kubilius ir kt

Sūduvis

Sūduvis portretas
O tai reiškia kad EŽTT nustatė šimtaprocentinę tiesą išsklaidydama galutinai mitą apie kalėjimą Lietuvoje. Bet būtų tikslingiausia, kad šią kompensaciją mokėtų ne Lietuva o tie asmenys, kurie davė sutikimą tokiam kalėjimui ir net susiriesdami tai neigė. Tai didžiulė Lietuvos tarptautinė gėda!

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
p.Kremliaus šunauja, mažiau džiaukitės Lietuvai priteista kompensacija. 100 tūkst. eurų tik uogelės, lyginant su kelių šimtų milijardų reparacijomis, kurias teks mokėti rašistinei Rusijai už grobikiško karo metu padarytus nuostolius Ukrainai.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
"Lietuva teigia, kad patalpose Antaviliuose, netoli Vilniaus, turėjo veikti ne kalėjimas, o žvalgybos paramos centras. Šalis teigia, kad įtarimų sukėlusiais lėktuvais į Lietuvą gabenti ne žmonės, bet ryšių įranga." .......................................Kas ir kada nustatė, kad Lietuvoje buvo kalinami teroristai???

Klausimas

Klausimas portretas
Tai ta mūsų teisingumo ministrė Dobrovolska atstovauja Lietuvai ar organizacijai Redress“???

...

... portretas
Nu va, o Adamkus neigia paty fakta, kad buvo

Žemaitis

Žemaitis portretas
Tatuiruota karvė. Bet kam pinigus mokės, bet ką pripažins. Svetima.

O kodel

O kodel portretas
Lietuva,o ne idejos autorius? Juk gyvas dar ir gauna ne tik JAV pensija,bet ir renta is musu visu!

Na

Na portretas
Ko čia piktinatės, seiliojatės ? Viskas surežisuota, sąskaita bus pateikta tiems, kam reikia, ir apmokėta, dėl kažkokių 100k dolerių - USA nesismulkins...

konstitucine NEAPYKANTA

konstitucine NEAPYKANTA  portretas
musu parsidavusia VISA valdzia BUTINA ISKARTI SVOLOCIUS

svolaciai ka jus darot su valstybe,

svolaciai ka jus darot su valstybe, portretas
sVOLACIAI JUS NEMOKSAI,kaip gali tokie durniai vadovauti valstybei,valdzia daro nesamones o kencia paprasti zmones,kur jus einat su tokia durna valdzia,ar jau visai isdurnejot,net nemokat dirbti,kur teismai,kur irodymai,jug vegele dirba teismo sritije pirmininku,ir jis nesugeba sutvarkyti tuos durnius,o dar nori vadovauti valstybei,buti prezedentu,stai tokie vegeliai dirba pas mus,kas nori tas tipo laimi teismus pries lietuva,visa valdzia bemoksliai,liurbiai,tik vogti visi moka,

negi beraščiai VADOVAI valdo Lietuvą ?- jokios atsakomybės,

negi beraščiai VADOVAI  valdo Lietuvą ?- jokios atsakomybės, portretas
Tai a b s u r d a s ! --kalėjimo n e b u v o-- o apmoka t r e č i ą baudą -- Kodėl nepagrįstai švaistomos Lietuvos žmonių lėšos ?--Už lėšų švaistymą , P. Korėjos respublikos prezidentei TEISMAS suvaržė laisvę 22 metus.

Antanas.

Antanas. portretas
Kadangi tai yra NATO paslaptis,tai Lietuva atvirai nei pripažinti, nei ginčyti neturi teisės. Taip buvo pasakyta mūsų Premjerui jo lankymosi USA metu. Ir kad analogiškas bylas pralaimėsime buvo aišku jau prieš daugelį metų.

gėda

gėda portretas
tai kuo jūs tikite -Europos sąjunga, ar mūsų visų gerbiamu eks prezidentu, kelių miestų garbės piliečiu, kuris teigia, kad nebuvo jokio kalėjimo

Omerta ir viešumas Lietuvoje

Omerta ir  viešumas Lietuvoje portretas
Kai nesibaigiama Tėvynės moka kompensacijas- tai dar kartą įrodo to JAV kalėjimo buvimą. O apie "nebuvimą "vapa tik senolis Adamkus ir visos Lietuvos vyriausybės... Stebuklai, niekas nežino, kaip atsirado, kaip , kas kalėjo ir KOKIA Šalis čia kalinius skraidino??? O ar padorumo dėlei JAV neturėtų Lietuvėlei tų nuolatinių kompensacijų sumokėti?

ŠIAIP....

ŠIAIP.... portretas
Už tai turėtų sumokėti iš savo kišenės Adamkus, kuris nieko "nežinojo" ir "nematė" tų statybų. Lenkijos Prezidentas bent garbingai prisipažino, kad Lenkijoje tai buvo daroma su jo leidimu.

Anonimas

Anonimas portretas
Bet kodel jie abudu taip ilgai nestimpa ? Va, Kirkilas, ir tas jau galus atidavė, o šitie vis dar teršia žemę...

Vardan Dievo Tevo ....

Vardan Dievo Tevo .... portretas
Tai gal tuos pinigus sumokes Amerikos ziurke Adamkievicius Tapke kuris tuo metu Amerikos buvo ikistas i Lietuvos prezidentus.?

Viktoras

Viktoras portretas
Gabrielius Landsbergis sakė, kad nebuvo jokio slapto kalėjimo, o Gabrielium reikia tikėti, nes jis yra krištolinės sąžinės žmogus niekuomet nemeluoja kaip ir jo senelis matyt tokius krištolinius bruožus yra paveldėjęs iš senelio, tai kodėl priteisė nepagrįstai iš Lietuvos ir kodėl Lietuva sutinka mokėti??? Nu čiūdai

Išvada

Išvada portretas
Ten buvo KGB kalejimas, kuriame rusai kankino arabų patriotus. Bet EŽTT per klaidą priteisė baudą Lietuvai. O ji iš baimes prieš Putiną prisiėmė svetimą kaltę.

Aš portretas
Kiek galima kentėti nuo savų išgamų ir kažkokių nusmirdusių netikėlių kvarabų.

Taip

Taip portretas
Nebuvo ten kalejimo, vatnikai pasiklauskit pas savo kuratorius ir gal jie pasakys kas ten buvo jie zino kaip buvo išdurti

Patarimas

Patarimas portretas
Adamkus tegul sumoka is savo kišenės, melagis.

,sugavkino

,sugavkino portretas
teroristų ir okupantų rėmėjai-putleriniai pavianai.

Qwer

Qwer portretas
Ša vergai, ko cia putojat, mokekit už pona baudas, laizykit š-kną amerikonams, atsiveskit dar tokiu kaip adamkus prezidentu, tai dar ir namus juodziams uzleisit. Taip norejom laisves, but nepriklausomi, tai kokio b issilaisvine is vienos priespaudos, lindot po kita... tai dabar nekeldami triuksmo mokekim savo ponams, nes rusai "puola"

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
O kas paklausė mūsų, mokesčų mokėtojų, ar sutinkame, kaip valdžiažmogos su Adamkumi sako, kad kalėjimo nebuvo, kad kažkam, kas užsigeidžia kompensacijų iš Lietuvos, Lietuva ir moka? Kas atsakingas už to kalėjimo įkūrimą (sprendžiame, kad Adamkaus nurodymu!), tas iš savo lėšų tegul ir kompensuoja! Kodėl Lietuvoje nėra politikų ir kitų valstybės tarnautojų asmeninės atsakomybės už nekvalifikuotai ar nusikalstanai atliktą darbą? Užtenka visiems mokėti už valdžios bukapročių blogai atliktus tiesioginius darbus!

Senelis ant tanko

Senelis ant tanko portretas
Tegul moka prezidentas ir premjeras, prie kurių buvo leista statyti tą kalėjimą. Pakaks siurbti mūsų pinigus.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kas davė leidima Lietuvoje veikti kitos šalies saugumo strukturoms o tai visiems aišku kas. Turi kaliuzei atcidurti kaip tas nukentėjas.

Galerijos

Daugiau straipsnių