Quantcast

LLRA-KŠS surinko reikiamus parašus dalyvauti EP rinkimuose

  • Teksto dydis:

Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga (LLRA-KŠS) surinko reikiamus parašus dalyvauti Europos Parlamento rinkimuose, pranešė Vyriausioji rinkimų komisija (VRK).

VRK nurodo, kad trečiadienio popietę LLRA-KŠS atstovai į VRK pristatė 11 bylų su parašų rinkimo lapais deklaruodami, kad juose surinko 26 188 balsavimo teisę turinčių Lietuvos piliečių parašus.

VRK taip pat praneša, kad trečiadienio duomenimis, buvo konstatuota, jog už LLRA-KŠS dalyvavimą rinkimuose į EP elektroniniu būdu pasirašė 1196. VRK juos patikrins per 10 dienų.

Šiuo metu pasirašyti dar galima už Demokratų sąjungą „Vardan Lietuvos“, Krikščionių sąjungą, Laisvės partiją, Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partiją, Lietuvos liaudies partiją, Nacionalinį susivienijimą, politinę partiją „Lietuvos sąrašas“, Žemaičių partija.

VRK primena, kad rinkėjų parašus politinės partijos gali rinkti iki ketvirtadienio.

Tam, kad galėtų tęsti dalyvavimą rinkimuose į Europos Parlamentą, šios partijos turi surinkti ne mažiau kaip 10 tūkstančių jas palaikančių rinkėjų pritarimo parašų.

Rinkimai į Europos Parlamentą vyks birželio 9 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Kitam EP atims iš Lietuvos visas teises,liks tik pareigos,ESO mus gydis vakcinom eksperimentinės nuo neaiškių ligų,tad galvok ka renki tautietį

Nu na vatai geda debesis

Nu na vatai geda debesis portretas
Svarčikas prisidirbo gobšas

Tegu dalyvauja!

Tegu dalyvauja! portretas
Kuo ju maziau Lietuvoje - tuo kvepuoti lengviau! Visu,visokiu partiju ir net nepartiniu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių