Quantcast

Šių metų Seimo rinkimuose dalyvauti galės dvi naujos partijos

  • Teksto dydis:

Šių metų rudenį dėl vietų Seime galės kovoti dvi partijos, dar neišbandžiusios jėgų parlamento rikimuose.

Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, balandžio 10 dieną suėjo terminas, iki kurio privalu būti įsteigus naują partiją, norint dalyvauti Seimo rinkimuose.

Kaip BNS informavo Teisingumo ministerija, po 2020 metų parlamento rinkimų iki dabar įsteigtos dvi naujos politinės jėgos – ekspremjero, Seimo nario Sauliaus Skvernelio vadovaujama Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ ir politinė partija „Nemuno Aušra“, jos lyderis – parlamentaras Remigijus Žemaitaitis.

Rinkimų kodeksas numato, kad kandidatus į Seimo narius gali kelti politinė partija, įregistruota įstatymo nustatyta tvarka ne vėliau kaip likus 180 dienų iki rinkimų dienos.

Lietuvoje iš viso veikia 24 partijos.

Seimo rinkimai vyks spalio 13 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anksčiau juokaudavo 2 lietuviai 3 partijos

anksčiau juokaudavo 2 lietuviai 3 partijos portretas
dabar pasirodo kad čia nieks nejuokavo

????????!!!!!!!!!!!

????????!!!!!!!!!!! portretas
Kodėl nėra galimybės komentuoti visokių Landsbergių ar ar kitų promakaroniškų rašliavų? Sakau - tos makaroniškos "pagalbos" pabiros yra tik ruskių šuns erzinimas. Tinkama savalaikė parama jau prieš 2 metus būtų sustabdžiusi ruskių agresiją. Bet ir ruskiams, ir JAV reikalingi ir priešai, ir "draugai" - būtent tokie yra ruskiai, bijoma juos įveikti, nes nebebus priežasties eikvoti mokesčių mokėtojų pinigus ginklavimuisi ir nebebus šėryklų Rusijoje - jos gamtos turtų ir vergų - "investicijos" yra tik tinklo įmerkimas į žuvų baseiną. JAV ir kitos kolonijinės valstybės turtus susikrovė iš svetimų kraštų žmonių engimo - moki daug kartų mažiau, produktą parduodi savo rinkose daug kartų brangiau. O tie milijardai karinės paramos menki prieš ruskių skiriamas lėšas karui, kurias pati JAV ir suteikia pirkdama naftą ir kitus gamtinius resursus, parduodama technologijas, galbūt ne mažiau kaip iki karo. Jau L. Donskis kiaurai permatė valdžių aferas, nerandu nė vieno gero žodžio joms jo raštuose

Ei

Ei portretas
Ruskelių garbaniau, neterš Nemuno vardo. Iškart rašyk Nėmuno, kaip ir išdavikė nėris
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių