Quantcast

V. Adamkus: G. Kirkilas vertino valstybę ir žmogų, ryškiai prisidėjo prie Lietuvos atkūrimo

Su savaitgalį mirusiu buvusiu premjeru atsisveikinti atvykęs kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus sako, kad Gediminas Kirkilas savo veiksmais vertino valstybę ir žmogų, ryškiai prisidėjo prie Lietuvos atkūrimo proceso.

„Man atrodo tai buvo iškilus Lietuvos politikas, kadangi jis savo veiksmais vertino pirmiausiai valstybę, žmogų, o ne kokią nors privačią organizaciją, kuriai pats priklausė“, – trečiadienį žurnalistams Vilniuje sakė V. Adamkus.

„Savo darbais įeina, man atrodo, tikrai labai ryškiai į mūsų valstybės atkūrimo procesą, galime pasidžiaugti tiktai jo įnašu ir pavyzdžiu ateinančioms kartoms“, – pridūrė jis.

G. Kirkilas netikėtai mirė savaitgalį, eidamas 73-iuosius. Jis bus laidojamas trečiadienį Antakalnio kapinėse.

Ministro pirmininko pareigas jis ėjo 2006–2008 metais. Prieš tai G. Kirkilas yra ėjęs krašto apsaugos ministro pareigas, nuo 1992 iki 2020 metų dirbo Seimo nariu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joana

 Joana portretas
Jus nesistebėkit isijunkit Ramanausko ir Janutienės su Puteikiu pokalbi tai ne tik bukumo bet ir rinktini šlikštukai šliaužiojantis lietuvoje pažiurėkit kaip jie akis išverte seilės drimba atrodo vienas kitam gerkle perkastu Tikrai tokius ir piša nausėda reikia tramdomu baltiniu ir gyditi nuo pasiutlygės jeigu toks porf Merkys tautai aiškina kad Hitleris turėjo vertybes o jis studentam desto Kaip mes anksčiau nematėm kokie Zombiai tarp mūsu šliaužioja

Rasa

Rasa portretas
Yra toks karalius turi eteri o jo visa publika tapino ramanausko valinsko šaika ir visad šimon ir jos šutvė ten garbinama ten lankosi o tas utėliukas akinuotas baisi meile jiems reiškia tai tegul nes jo toks išsiauklėjimas atsibastes iš kažkur bet kas yra keista kaip tokiem šiukšliam duoda eteri keiksmažodžiai tai net ir chacholus aplenke net pavojinga kad vaikai neisijunktu ta atmataėle

Nuomonė

Nuomonė portretas
Senas melagis.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių