Quantcast

2014-2015 metų sezone NKL klubai aplankė vienuolika šalies mokyklų

  • Teksto dydis:

2014-2015 metų sezone Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniavusios komandos aplankė vienuolika savo miesto mokyklų.

Taip antrojo Lietuvos krepšinio diviziono klubai prisidėjo prie projekto "NKL - mokykloje". Akciją organizuoti padėjo bei dovanomis aplankytų mokyklų mokinius apdovanojo pagrindinė NKL remėja UAB "Mantinga".

Pasak pranešimo, projekto tikslas - skatinti sveiką gyvenimo būdą, krepšinio populiarinimą, teisingą vaikų užimtumą ir bendruomenių augimą.

Savo miesto mokyklas aplankė Klaipėdos "Nafta-Uni-Akvaservis", Jonavos "Petrochema", sostinės "Perlas-MRU" ir "Vilnius", Palangos "Palanga", Kauno "Žalgiris-2", Šakių "Zanavykas", Marijampolės "Sūduva-Mantinga", Joniškio "Delikatesas" ir Molėtų "Ežerūnas-Karys". Pastaroji komanda svečiavosi net dvejose Molėtų mokyklose, o štai Joniškio krepšininkai su moksleiviais susitiko krepšinio muziejuje.

Apsilankymų metu NKL komandų krepšininkai mokė moksleivius krepšinio pagrindų ir gudrybių, vedė treniruotes, rungėsi estafetėse, žaidė 2 prieš 2, atsakinėjo į mažųjų krepšinio aistruolių klausimus, supažindino su savo komanda ir lyga.

NKL, Klaipėdos Nafta-Uni-Akvaservis, Jonavos Petrochema, Vilniaus Perlas-MRU, Vilniaus Vilnius, Palangos Palanga, Kauno Žalgiris-2, Šakių Zanavykas, Marijampolės Sūduva-Mantinga, Joniškio Delikatesas, Molėtų Ežerūnas-Karys, vyrų krepšinis, 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių