Quantcast

D. Cameronas pasmerkė Izraelio „ekstremistų“ atakas prieš pagalbos vilkstines

Jungtinės Karalystės (JK) užsienio reikalų sekretorius Davidas Cameronas pareiškė, kad Izraelis turi imtis veiksmų, jog sustabdytų atakas prieš vilkstines, į Gazos Ruožą gabenančias gyvybiškai svarbią pagalbą.

Pasirodžius pranešimų, kad Izraelio protestuotojai blokavo sunkvežimius su pagalba, ant kelio mėtė maisto paketus ir plėšė maišus su grūdais, D. Cameronas nurodė, kad išreikš susirūpinimą Izraelio ministro pirmininko Benjamino Netanyahu vyriausybei.

Į vilkikus su pagalba buvo nusitaikyta Tarkumijos kontrolės punkte Vakarų Krante, kai jie pirmadienį atvyko iš Jordanijos.

„Ekstremistų atakos prieš pagalbos vilkstines pakeliui į Gazos Ruožą yra pasibaisėtinos“, – sakė D. Cameronas.

„Gazos Ruožo gyventojams gresia badas ir jiems desperatiškai reikia atsargų“, – pridūrė jis.

„Izraelis turi patraukti užpuolikus atsakomybėn ir daryti daugiau įleidžiant pagalbą – išreikšiu susirūpinimą Izraelio vyriausybei“, – pažymėjo D. Cameronas.

Ataka Tarkumijos kontrolės punkte yra naujausias tokio pobūdžio incidentas. Anksčiau šį mėnesį būta pranešimų apie blokuojamus greitkelius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Mažiau smerkit, geriau pasimokykit iš Izraelio kaip kovoti su blogiu iki galo, o ne vapėti apie žmogaus teises ir neadekvačią demokratiją. Visi pasaulio niekšai naudojasi kutūringom šalim... gal užteks...

Baisu

Baisu portretas
Žydai šventi,o jei ne,tai kodėl teisia Žemaitaitis???

baisu

baisu portretas
ir geda, kad Izraelis taip suzverejo , visiskai prarado sveika prota draskydami maisto paketus . , versdami badauti ir kenteti nekaltus palestinieciu vaikus .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių