Quantcast

Liudyti D. Trumpo byloje dėl mokėjimų už tylą vėl grįš filmų suaugusiesiems aktorė

Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) byloje dėl įtariamai nuslėptų mokėjimų už tylą ketvirtadienį liudyti sugrįš viena pagrindinių istorijos dalyvių Stormy Daniels (Stormi Daniels).

Ji, be kita ko, bus dar kartą apklausta buvusio JAV prezidento teisininkų komandos.

Filmų suaugusiesiems aktorė, kuri teigia 2006 metais turėjusi lytinių santykių su vedusiu D. Trumpu, antradienį beveik penkias valandas davė parodymus, momentais itin detaliai nupasakodama šio įvykio aplinkybes, nekilnojamojo turto magnatui sėdėjus vos už kelių metrų nuo jos.

Niujorko teisme 77 metų D. Trumpas kaltinamas apskaitos klastojimu ir kompensavimu savo tuometiniam advokatui Michaelui Cohenui (Maiklui Koenui) už 130 tūkst. dolerių (110,8 tūkst. eurų) išmoką S. Daniels prieš pat 2016 metų rinkimus, kuriuose D. Trumpas varžėsi su Hillary Clinton (Hilari Klinton), kad ji neviešintų savo teiginių apie su juo galimai turėtą romaną ir nesukeltų dar vieno skandalo.

S. Daniels ir D. Trumpo akistata teisme vyksta likus pusmečiui iki JAV prezidento rinkimų lapkritį, per kuriuos respublikonas antruoju bandymu mėgins įveikti demokratą Joe Bideną (Džo Baideną).

Pornofilmų aktorė, kurios teisėjas ne kartą prašė sulėtinti tempą duodant parodymus, Niujorko teismo prisiekusiesiems detaliai papasakojo apie, jos teigimu, turėtą vienos nakties nuotykį su D. Trumpu viename golfo turnyre.

Ji užsiminė ir apie verslo magnato pižamą, apatinius, jo elgesį miegamajame bei paminėjo, kad jis nenaudojo prezervatyvo.

Nors S. Daniels, kaip ji teigė, nebuvo grasinama nei žodžiu, nei fiziškai, moteris nurodė, kad jai „buvo gėda, kad nesustabdžiau to, nepasakiau „ne“.

Pats D. Trumpas neigia turėjęs su ją lytinių santykių, o jo advokatai paprašė teisėjo paskelbti šį bylos nagrinėjimą neteisingu, argumentuodami, kad S. Daniels liudijimas buvo žalingas iš esmės su finansiniais dokumentais ir rinkimais susijusioje byloje.

Teisėjas Chuanas Merchanas (Chuanas Merčanas) atmetė tokį prašymą, tačiau teigė, kad kai kuriuos S. Daniels parodymus iš tiesų būtų buvę geriau nutylėti.

Vienu metu jis taip pat pasikvietė D. Trumpo advokatus ir pasiskundė, kad buvęs prezidentas jos parodymų metu garsiai keikėsi ir purtė galvą, prašydamas sutramdyti jo elgesį.

Ch. Merchanas pridūrė, kad ekspresyvios Trumpo reakcijos gali įbauginti liudytoją, ir teigė to netoleruosiantis.

„Aš su juo pasikalbėsiu“, – pažadėjo vienas iš D. Trumpo advokatų Toddas Blanche'as (Todas Blanšas).

D. Trumpo advokatų puolimas

Antradienį kalbėdamas su žurnalistais D. Trumpas pavadino šią bylą gėdinga ir sakė, kad šiuo momentu turėtų dalyvauti rinkimų kampanijoje.

Ch. Merchanas, duodamas konfidencialumo įsakymą, uždraudė D. Trumpui viešai puldinėti liudytojus, o buvęs prezidentas, jau daug metų apsižodžiuojantis su S. Daniels, tiesiogiai nekomentavo jos parodymų.

Trečiadienį socialiniame tinkle „Truth Social“ paskelbtame įraše D. Trumpas skundėsi dėl konfidencialumo įsakymo, sakydamas, kad iš jo neteisėtai atimta konstitucinė teisė į žodžio laisvę.

„Sunku sėdėti ir klausytis melo ir melagingų pareiškimų prieš tave, žinant, kad jei atsakysi, net ir pačiu kukliausiu būdu, korumpuotas ir labai susitepęs teisėjas pasakys, kad BŪSI PASODINTAS Į KALĖJIMĄ, galbūt ilgam laikui“, – rašė jis.

Antradienį intensyvią S. Daniels apklausė surengė viena iš D. Trumpo teisininkų komandos narių Susan Necheles (Siuzan Nešelis). Ketvirtadienį 44-erių moteriai vėl teks susidurti su kaltinamojo advokatų puolamąja taktika.

Norėdama pakirsti S. Daniels patikimumą, S. Necheles apkaltino ją bandymu gauti iš D. Trumpo išmoką, teigiant, kad turėjo su juo lytinių santykių. S. Daniels į tai atsakė: „Melas!“

Be šios bylos, D. Trumpui Vašingtone ir Džordžijoje pateikti kaltinimai dėl sąmokslo siekus panaikinti 2020 metų rinkimų rezultatus. Floridoje jam taip pat buvo pateikti kaltinimai dėl įtariamo netinkamo įslaptintų dokumentų tvarkymo po to, kai jis paliko Baltuosius rūmus, tačiau ši byla buvo atidėta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
galima ivardyti kaip sexpolitika kai lojantiems sexpydams /demonams / nepatinka normalus sex kuriuo pasipelno grazios kurvospateikdamos feikynius /irodymus =0
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių