Quantcast

Prancūzijos ministras susirūpinęs dėl paliaubų Ukrainoje pažeidimų

  • Teksto dydis:

Prancūzijos užsienio reikalų ministras Laurentas Fabiusas (Loranas Fabiusas) pirmadienį išreiškė nerimą dėl paliaubų pažeidimų ir nepakankamos politinės pažangos Ukrainoje.

Kalbėdamas Barselonoje prieš derybas dėl Ukrainos Berlyne su savo Vokietijos, Rusijos ir Ukrainos kolegomis , L.Fabiusas sakė: „Mes (su Vokietijos užsienio reikalų ministru) Franku-Walteriu Steinmeieriu (Franku Valteriu Šteinmejeriu) esame susirūpinę dėl to, kas vyksta“.

„Mes susirūpinę dėl to, kad esama nemažai paliaubų pažeidimų, ir dėl to, kad reikalai nepakankamai juda į priekį politine prasme“, – sakė jis.

„Ruošiamės priminti mūsų kolegoms Rusijoje ir Ukrainoje, kad Minsko proceso turi būti laikomasi ir turi būti laikomasi iki metų pabaigos“, – kalbėjo jis žurnalistams.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeLaurentas Fabiusaspaliaubų pažeidimaiUkraina

NAUJAUSI KOMENTARAI

iki

iki portretas
bestubure europa gali tik inkst.tegul dekoja amerikai uz sita kara...

Vargšai prancūzai

Vargšai prancūzai  portretas
Prancūzams ir beliko tiktai reikšti susirūpinimą dėl paliaubų pažeidimų Ukrainoje. Susidėjo su fašistine Putino klika, pagamino jai desantinius laivus „mistral“, o dabar neturi kur jų dėti. Kol neatšauktos sankcijos Putino Rusijai, kariaujančiai nepaskelbtą karą Ukrainoje, tol pagaminti laivai stovi dokuose ir neša prancūzams nuostolius.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių