Quantcast

Rusijos mokyklose – viktorinos, paremtos T. Carlsono interviu su V. Putinu

  • Teksto dydis:

Rusijos mokyklose pradėta vykdyti užklasinė programa, kurioje mokiniams rodomas Rusijos prezidento Vladimiro Putino interviu su JAV žurnalistu Tuckeriu Carlsonu.

Kaip skelbia portalas „Meduza“, pirmą kartą apie šią iniciatyvą pranešė „Telegram“ kanalas „Not the Norm“. Kanalo teigimu, mokiniai, peržiūrėję dalį interviu, atsakinėja į klausimus apie Rusijos invazijos į Ukrainą priežastis, Minsko susitarimus, JAV sankcijas ir  kitas susijusias temas.

Ataskaitų apie šias pamokas „Meduza“ rado Baškirijos, Altajaus krašto, Maskvos, Rostovo ir daugelio kitų mokyklų, licėjų ir kolegijų interneto svetainėse.

Viktorinose vaikų klausiama, kas yra susivienijimas, kas vienija Rusijos ir Ukrainos žmones bei panašūs klausimai.

Daugumos mokyklų internetiniai įrašai apie pamokas baigiasi ta pačia fraze: „Tai buvo įdomi ir informatyvi veikla. Mokiniai taip pat entuziastingai diskutavo, kokius klausimus jie užduotų mūsų šalies prezidentui V. Putinui.“

Viena Saratovo srities mokykla pranešė, kad „mokiniai galėjo iš karto nustatyti, ar jų atsakymai buvo teisingi, pasitelkdami interviu su prezidentu ir amerikiečių žurnalistu.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių