Quantcast

V. Putinas viešai įsiuto ant Rusijos vicepremjero

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas išplūdo savo šalies vicepremjerą Denisą Manturovą, dėl per lėto jo darbo, nes aviacijos pramonės bendrovės negauna valstybinių užsakymų, rašo „Newsweek“.

Trečiadienį per valstybinę televiziją transliuotame susitikime su vyriausybės pareigūnais V. Putinas liepė vicepremjerui ne vėliau nei per mėnesį užsitikrinti civilinių ir karinių orlaivių užsakymus 2023 metams.

Kaip teigiama, Rusijos prezidentas sakė, kad nė viena iš sutarčių nėra parengta. „Tai užtrunka per ilgai! Prašau, paspartinti darbą“, – sakė V. Putinas, pridurdamas, kad įmonės turi žinoti, kokie bus jų artimiausi planai ir užsakymai, kad galėtų samdyti darbuotojus ir leisti įmonėms išlaikyti ar plėsti gamybos pajėgumus.

 

 

D. Manturovas bandė pasiaiškinti V. Putinui, tačiau šis jo žodžius nutraukė. „D. Manturovai, jūs sakote, kad viskas paruošta, bet nėra sutarčių. Pakalbėsime apie tai. po susitikimo. Ko tu kvailioji? Kada bus pasirašytos sutartys? Įmonių direktoriai man sakė, kad sutarčių nėra, o tu man sakai, kad viskas paruošta. Prašau atlikti šį darbą per mėnesį“, – rėžė V. Putinas.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojepykčiaiVladimiras PutinasDenisas Manturovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių