Quantcast

Teksaso žudikas anksčiau smurtavo prieš artimuosius

Teksase vyrui, įtariamam šešių savo buvusios žmonos šeimos narių, įskaitant keturis vaikus, nužudymu, ketvirtadienį buvo suformuluoti kaltinimai, o žiniasklaida pranešė, kad jis anksčiau buvo suimtas dėl buitinio smurto.

33 metų Ronaldui Lee Haskellui (Ronaldui Li Haskelui) gresia mirties bausme dėl sąmoningo kelių žmonių nužudymo.

Tas stambaus sudėjimo šviesiaplaukis vyras tebelaikomas Hariso apygardos šerifo biure, kai buvo suimtas trečiadienio po kelias valandas trukusios priešpriešos su pareigūnais, įskaitant policijos specialiųjų pajėgų komandą ir policijos derybininkus.

Teismas nesuteikė teisės paleisti įtariamąjį už užstatą, o kaltinimus R.L.Haskellas išklausys penktadienį.

Naujausio išpuolio Jungtines Valstijas krečiančioje ginkluotos smurto epidemijoje įtariamojo motyvai kol kas nežinomi, bet policija mano, kad tragediją išprovokavo nesantaika šeimoje.

R.L.Haskellas įsiveržė į savo buvusios žmonos sesers namus Hjustono priemiestyje Springe, vilkėdamas siuntų tarnybos "FedEx" kurjerio drabužius, nurodė policija.

Jis pareikalavo pasimatyti su savo buvusia žmona Melannie Haskell (Melani Haskel).

Tačiau jos namuose nebuvo, o R.L.Haskellas surišo vyriausią Melannie sesers dukrą - savo buvusią dukterėčią 15-metę Cassidy (Kesidi).

Kai kiti šeimos nariai grįžo namo, R.L.Haskellas surišo keturis kitus vaikus: keturmetį, trylikmetį, septynmetę ir devynmetę, taip pat 39 metų Stepheną Stay (Stiveną Stėjų) ir 33 metų Katie Stay (Keiti Stej).

Tuomet R.L.Haskellas šovė kiekvienam tos šeimos nariui į pakaušį, tarsi vykdydamas egzekuciją, nurodoma teismo dokumentuose.

15-metė Cassidy Stay (Kesidi Stej) liko gyva, bet jos būklė kritinė - kulka grybštelėjo galvos šoną ir įskėlė kaukolę.

Prieš nuskraidinant į ligoninę, mergina sugebėjo pasakyti policijai, kad užpuolikas išvažiavo į jos senelių namus.

Kaimynai pasakojo, kad R.L.Haskello santuoka buvo tokia įtempta, kad K.Stay praeitų metų rudenį nuvažiavo į Jutą ir padėjo savo seseriai pabėgti nuo vyro bei iš naujo pradėti gyvenimą Teksase.

R.L.Haskell 2008 metais buvo areštuotas dėl užpuolimo ir buitinio smurto. Jo žmona pasakojo policijai, kad vyras tampė ją už plaukų ir smogė į galvą vaikų akivaizdoje.

Tie kaltinimai vėliau buvo panaikinti pagal taikos susitarimą, rodo ketvirtadienį pareigūnų pateikta informacija.

Praeitais metais R.L.Haskellui taip pat buvo skirtas įpareigojimas nesiartinti prie atskirai gyvenančios žmonos. Tas draudimas buvo panaikintas spalį, kai sutuoktiniai pateikė skyrybų dokumentus, sakoma internetu prieinamuose teismo įrašuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A-A-A

A-A-A portretas
Tokį kabaną greičiau į mėsinę išvežt, kad smegenis išoperuotų

moshke

moshke portretas
Nudobt bruda!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių