Quantcast

Baltimorėje per sprogimą daugiaaukščiame pastate sužeisti 23 žmonės

Baltimorėje per sprogimą daugiaaukščiame pasate buvo sužeista 23 žmonės, dar du darbininkai kuriam laikui liko įkalinti ant kabančių pastolių.

Po sprogimo, per kurį įgriuvo dalis pastato stogo, į vietos ligonines buvo atvežtas 21 žmogus. Miesto ugniagesių departamentas socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė, kad mažiausiai devyni sužeistieji yra kritinės, o vienas – sunkios būklės.

Ant pastolių įstrigę darbininkai buvo išgelbėti per pastato langą. Trečiadienio popietę ugniagesiai tęsė žmonių paiešką pastate.

Remiantis ugniagesių profesinės sąjungos pranešimu tviteryje, įrodymai rodo, kad sprogimas įvyko 17-ame pastato aukšte, kur įsikūrusi Baltimorės dujų ir elektros kompanija.

Ugniagesių departamentas pranešė, kad sprogimo priežastys tiriamos. Komunalinių paslaugų įmonės atstovė Stephanie Anne Weaver (Stefani En Viver) nurodė, kad incidentas veikiausiai įvyko dėl darbų, tvarkant „oro cirkuliavimo ir katilo sistemą“.

„Dėl incidento nukentėjo plovimui skirti pastoliai, bet langų plovėjus išgelbėjo Ugniagesių departamentas“, – sakoma S. A. Weaver pareiškime. Dėl prasidedančių kalėdinių atostogų ir koronavirusinės pandemijos žmonių pastate beveik nebuvo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių