Quantcast

Gazos Ruožo sveikatos apsaugos ministerija: karo metu žuvo 34 049 žmonės

  • Teksto dydis:

„Hamas“ valdomo Gazos Ruožo sveikatos apsaugos ministerija šeštadienį pranešė, kad per daugiau kaip pusmetį trunkantį Izraelio ir islamistų kovotojų karą šioje teritorijoje žuvo mažiausiai 34 049 žmonės.

Per pastarąją parą žuvo mažiausiai 37 žmonės, sakoma ministerijos pranešime ir priduriama, kad nuo karo pradžios, kai spalio 7 dieną „Hamas“ kovotojai užpuolė Izraelį, palestiniečių anklave buvo sužeisti 76 901 žmogus.

Vėlai penktadienį per izraeliečių oro smūgį namui Rafache, esančiame pačiuose Gazos Ruožo pietuose, žuvo mažiausiai devyni žmonės, įskaitant šešis vaikus, šeštadienį pranešė ligoninių administracija.

Rafache prie sienos su Egiptu šiuo metu yra daugiau kaip pusė visų Gazos Ruožo gyventojų, kurių iš viso yra maždaug 2,3 milijono. Didžioji dauguma Rafache esančių palestiniečių  yra pabėgėliai, turėję palikti savo namus kitose teritorijos vietose.

Beprecedentis spalio 7-osios „Hamas“ išpuolis Izraelyje, oficialiais duomenimis, pareikalavo apie 1 170 žmonių, daugiausia civilių, gyvybių.

„Hamas“ taip pat paėmė apie 250 įkaitų, iš kurių, Izraelio žiniomis, Gazos Ruože dar yra apie 130, įskaitant 34 žuvusius įkaitus.

Pažadėjęs sunaikinti „Hamas“, Izraelis pradėjo didžiulį karinį puolimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žydus išžudys visus

Žydus išžudys visus portretas
Šį kartą klaidų nebebus. Nepaliks nė vienos guvos žydės ar pusiau žydės, net viena šešioliktąja žydė bus nužudyta. Lietuviai nieko negirdės ir nesijaudins. Taip radome, taip paliksime. Pasaulis valosi nuo žydų. Karo net nėra. Tiesiog žmonija valosi nuo išgamų žydų ir išsigimusių žydžių.

ogi

ogi portretas
dar atsiranda prieglusiu ar tos pacios kgb saikos ciuckiu bandanciu restauruot savo hebra galvojant kad zemaitaicio paloimas ant zydu ji pavers /gerbiamu/ herojumi siai saikai pamirstant kaip sis lygavertis grinpliuskes numyletynis toks pat pliuskius vykdes pso nurodymus prievarta skiepyt vaikus ko nedriso pareikst pats veryga ar jus akli ir glusi ar per si bardaka nematot ir nenorit suprast kas per padarai verziasi prie valdlovio jusu visu saskaita greiciau numarint finansuojant sorosams bilgeicams ir visai tai satanystu saikai su zydbankais 1 griaunanciais jav su rankomis tu zmoniu kuriuos jav naikino o nurodymus ir patarymus duodavo zydeliai juk ir hitleris ju buvo fnansuojamas ir sie sionystai is savo bunkeriu antarktydoje nori visus sunaikint juk jav prezidentus irgi sie zude tai nebukit /avinais/ kad netaptumet gojais po AA

tai

tai portretas
cenzura dirba be poilsio matomai iorobotai pasiklydo istoriniuose terminuose arba saikai tiesa labai akis bado nes isi myneti faktai sklinda is logiskos dvasynes istorynes gludumos kuri siems /robotams/ psihologiskai kelia isiuty kad nesuzinotu ypac jaunimas nors siam netas galoje o karas po nosei su visom ju /vertybem z ppp =0
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių