Quantcast

„Hamas“ tvirtina paleidęs raketų į Izraelio karius

„Hamas“ ginkluotasis sparnas pareiškė, kad antradienį paleido raketų į Izraelio karius svarbioje Kerem Šalomo sienos perėjoje tarp Izraelio ir Gazos Ruožo, kuri jau buvo uždaryta dėl savaitgalį paleistos raketų ugnies.

„Ezzedine Al-Qassam“ brigados, kurios prisiėmė atsakomybę už sekmadienį surengtą keturis Izraelio karius pražudžiusią raketų ataką prieš šią perėją, pareiškime tvirtino, kad per naujausią išpuolį „taikėsi į priešo pajėgų sambūrį“ Kerem Šalome.

JT sako netekusi prieigos prie Gazos Ruožo Rafacho perėjos

Izraelis neleido Jungtinėms Tautoms patekti per uždarytą Rafacho sienos perėjimo punktą į pietinę Gazos Ruožo dalį, antradienį pranešė JT humanitarinės agentūros OCHA atstovas spaudai.

„Šiuo metu mūsų fiziškai nėra Rafacho perėjoje, nes COGAT neleido mums ten patekti“, – spaudos konferencijoje Ženevoje sakė Jensas Laerke (Jensas Lerkė), turėdamas omenyje Izraelio agentūrą, prižiūrinčią tiekimą į palestiniečių teritorijas.

Izraelio kariuomenė anksčiau antradienį pranešė, kad perėmė visišką Rafacho sienos perėjimo punkto Gazos Ruožo pusėje kontrolę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių